Arama sonuçlarınız

1. F

Midilli Gezisi

Ynt: Midilli Gezisi Güzel bir yazı olmuş. Teşekkürler.

2. F

Midilli Adası Gezisi 04-05.nisan.2015

Ynt: Midilli Adası Gezisi 04-05.nisan.2015 güzel yazı olmuş. teşekkürler.
  3. F

Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-Orta-Kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland

Zafer Bey; 2010 yılında Avrupa gezisi için haritaya baktığımda aşağı yukarı aynı rotada (Gidiş: Yun-İtalya-oradan kuzeye tam sizin gittiğiniz o kuzey noktasına kadar ve geri dönüşte Estonya Litvanya Letonya Polonya ve eve dönüş) bir gezi düşünmüştüm. Süre sıkıntısı, o dönemde Rusya'daki durumun...

4. F

KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop

Ynt: KAFKASYA GEZİSİ Vladikavkaz Grozni Mahackale... Rusya... Tek Başına Otostop Güzel bir gezi. Güzel notlar ve bilgiler. Teşekkür ederim.İnşallah bize de nasip olur. Tek sorum var. Gezi boyunca Rusça mı anlaştınız?
  5. F

Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş

Ynt: Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş polis sayısı da standart olsa insan ne vereceğini bilir :-)

6. F

Ynt: Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş azerbeycan'da yolda çok sık rüşvet alındığı söyleniyor.

7. F

Gürcistan hakkında sorular.

Ynt: Gürcistan hakkında sorular. Benim şuandaki son bilgim ülkeye 3 aylığına kimlik belgenle giriş yapabileceğin. Bu şuan (yılbaşı civarı) yürürlüğe girdi. Turist olarak geliyorsan ve bu süreyi aşmayacaksan başka belge istenmiyor diye biliyorum.
  8. F

Gürcistan hakkında sorular.

Ynt: Gürcistan hakkında sorular. aktemur bey; güvenlik sıkıntısı yok ama.... başın belaya girdi mi sağlam ceza alırsın söyliyim. seni kimse kurtaramaz hapise girersen. Türk vatandaşı olman büyük bir ayrıcalık ama yine de dikkatli olmanı kanunsuz birşyeler yapmamanı öneririm. Bir de GÜRCİSTAN...
  9. F

arabayla Gürcistan Batum gezisi

Ynt: arabayla Gürcistan Batum gezisi İlk verdiğiniz bilgide bir düzeltme yapayım. Ülke kesinlikle pahalı bir ülke türkiye'ye göre. Sadece yemek ve yakıt ucuz. Onda da ne yediğine dikkat etmelisin. Batum yazın güzel. Ancak çooook pahalı. Türkiye'de o parayı verdin mi en kral otelde kalırsın...

10. F

Ynt: Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş akhan3461 nickli arkadaş doğru biliyor sanırım. Dünyada o kadar yer varken sende gürcistan-abhazya-g.osetya-k.osetya-Rf turu atacağım demişsin. Bunun yerine afganistan-ırak turu atsan belki daha kolay olur. Şuan bu bölgeler çok...

11. F

Avrupa Yollarında 6000Km

Ynt: Avrupa Yollarında 6000Km İlginiz için çok teşekkürler ferhat bey. Çok güzel geziler olmuş. Tebrik ederim. Bunları da detayıyla beraber bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler.
  12. F

Kalk Gidelim Küheylan

Ynt: Kalk Gidelim Küheylan Ferhat Bey; Verdiğiniz cevap ve yardımınız için teşekkür ederim. Sizde de bendeki aynı maceracı, gezgin ruhu görmek beni memnun etti. Yazılarınızı okumaya başladım. Gerçekten detaylı, o bölgeden geçecek insanlara kesinlikle yarayacak bilgiler vermişsiniz. Ben kendi...

13. F

Avrupa Yollarında 6000Km

Ynt: Avrupa Yollarında 6000Km linkler çalışmıyor. tekrar yüklerseniz sevinirim. bu turu ciddi olarak bende yapmak istiyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri