Arama sonuçlarınız

1. O

Yükseltme Yapmadan 15inç Jant Da Max. Kaç Yanak Lastik Kullanabılırım?

Ynt: Yükseltme Yapmadan 15inç Jant Da Max. Kaç Yanak Lastik Kullanabılırım? Standart Jimny'me lastik arıyorum.. Bf goodrich 215 75 15 T/A şu an aklıma en yatan lastik gibi. Uygun fiyat verebilecek daha önce temin ettiğiniz bayi vs tavsiye ederseniz sevinirim.. Şimdiden teşekkürler

2. O

Jımny Motor Işığı Yanıyor??

Ynt: Jımny Motor Işığı Yanıyor?? Muhtemelen egr valfi kurum bağlamıştır. Bahsettiğiniz sıkıntıları ben de yaşadım. Hiç bir sıkıntı yokken marş zor basıyordu, Rölanti iyice düşüyordu ve araç stop edecek gibi oluyordu. Sonra da malum motor ışığı yandı. Serviste temizlediler şimdi bir sıkıntı yok...
  3. O

Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat

Ynt: Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat Selamlar, Muayeneden vize çıkmayınca trafik tescilden randevu alıp belirtilen saatte gidiyorsunuz, orda görevli polis memurları zaten yönlendiriyor sizi. Siz gerekli şeyleri söylemeyi unutmayın; koltuk sayısı vs. Sonra size ruhsat yerine geçen bir kağıt...

4. O

Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat

Ynt: Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat Aynı durumu ben de yaşadım malesef. Ruhsatta kişi sayısı 5 yazıyordu, geçen sene muayeneden sıkıntı olmadan geçmiştim ama bu sene geçemedim. Verdikleri kağıtla ruhsatı değiştirip tekrar muayeneye girdim ve hallettim. Jimny sahibi olmak isteyenler bu detayı...
  5. O

EGR Valfi - ne yapmalı ?

Ynt: EGR Valfi - ne yapmalı ? Selamlar... 2007 model bir Jimny sahibiyim.. Bahsettiğiniz sorun benim aracımda da olmuştu.. Tatilden döndükten sonra ki yaklasık 1000 Km yol yaptım, aracımı bi hafta kullanmadım. Sonra İlk marşa bastığımda araç rölantide sarsıntı yapmaya başlamıstı ve çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri