Arama sonuçlarınız

1. Hırçın Karadeniz

Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu

Firma ve servis ile irtibata geçtim. D2 L modelini almamı tavsiye ettiler. Onda rakım Modülü ve dijital termostat varmış. ondan aldım. Fiyat 500 eu

2. Hırçın Karadeniz

Dikkat! Eberspacher D2 Airtronic Yüksek Rakımda Çalışmama Sorunu

Herkese iyi akşamlar. Yüksek rakımlarda çalışmama sorunu giderildi mi yoksa devam ediyor mu? Karavanım için dizel ısıtıcı araştırıyorum. Doğrusu Kafam karıştı. Tam almak üzereyim. Distribütör Firma ile görüştüğümde 2500 lere kadar hiçbir sorun yaşamazsınız. Müsterih olun diye belirttiler...
  3. Hırçın Karadeniz

Otomatik Vites Düşük Devirde Titreme Oluyor

Tork konvektörünüz bozulmaya başlamış. Bence daha fazla başka yerlere zarar vermeden (valfler ve valf yatakları) yaptırmanızı tavsiye ediyorum.

4. Hırçın Karadeniz

Yeni L200 Triton Blizzard-amarok Canyon Seçim Için Yardım

Herkese iyi günler. Arama motorunda başka bir konuyla ilgili arama yaparken bu konuya denk geldim. Uzun yıllardır işim ve hobim gereği kamyonet kullanmaktayım. Bütün markaları kullandım; ford ranger, ssangyong actyon sports ve son olarak da yeni l200 triton sahibiyim. 2 aydır da l200...
  5. Hırçın Karadeniz

Lütfen Yardimci Olun ...şanzıman Valf Tablası Sorunu..... !

Maltepe Servise bi gösterin derim. Hasan ve Olcay usta var sorununuzu çözebilirler diye düşünüyorum.

6. Hırçın Karadeniz

Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ?

Hayırlı olsun güle güle kullanın...

7. Hırçın Karadeniz

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Mail adresinizi verirseniz çizimleri size gönderebilirim.
  8. Hırçın Karadeniz

Sorunsuz Full Yapılı 104 Bin'de

2009 Ssangyong Actyon Sports 2.0 SXDI 4x4 40.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 241396509
  9. Hırçın Karadeniz

Sıfır Araç Alacağım Için Aracımı Satıyorum...

2009 Ssangyong Actyon Sports 2.0 SXDI 4x4 40.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 241396509

10. Hırçın Karadeniz

Sıfır Araç Alacağım Için Aracımı Satıyorum...

SAHİBİNDEN ÖZENLE HAZIRLANMIŞ 2009 MODEL 104 BİN DE ACTYON SPORTS KAZASI TAKLASI BOYASI DARBESİ HİÇBİR ŞEYİ YOKTUR TAMAMEN ORJİNAL ARACIM. İSTEDİĞİNİZ YERE İSTEDİĞİNİZ USTAYA İSTEDİĞİNİZ YERİNİ GÖSTEREBİLİRSİNİZ. 4X4 6 İLERİ OTOMATİK. 4X2H 4X4H 4X4L WİNTER VE SPORT SÜRÜŞ MODLARI MEVCUTTUR...

11. Hırçın Karadeniz

Yeni Ranger

Herkese iyi akşamlar; aramızda yeni ranger kullanan arkadaşlarımız var mı? Ben 4x4 XLT almayı düşünüyorum tecrubelerinden yararlanmak isterim.
  12. Hırçın Karadeniz

Herkese Yeniden Merhaba...

Herkese tekrardan merhaba. Kimler var kimler yok bir bakmak istedim.

13. Hırçın Karadeniz

Snorkel Ve Yukseltme İcin Guveniliir Bir Yer??

Ynt: Snorkel Ve Yukseltme İcin Guveniliir Bir Yer?? Yükseltme işi Düzce'de profesyonelce yapılıyor. Sabahtan başlanıp akşama kadar da teslim ediyorlar. toplamda araç 10 cm yükselmiş oluyor. Snorkel işini ben de takip ediyorum yapan biri varsa bende yaptırmak istiyorum.
  14. Hırçın Karadeniz

Satılık Orjinal 16" Jant

Aracın daha offsetli durmasını istediğim için orjinal jantlarını satıyorum. 4 adet fiyatı 900 tl dir. Foto koyamıyorum imageshack izin vermiyor ücretli olmuş. Başka yükleyeceğim biryer varsa yazıp yardımcı olursanız fotolarını koyabilirim...
  15. Hırçın Karadeniz

Action Jeep 4x4 Hakkında Tecrübesi Olanlar

Ynt: Action Jeep 4x4 Hakkında Tecrübesi Olanlar 2 yıldır arazide kullanıyorum aks haricinde sorun yaşamadım.

16. Hırçın Karadeniz

Amortisör Yardım

Ynt: Amortisör Yardım Tamam abicim yarın görüşürüz. Hayırlı akşamlar
  17. Hırçın Karadeniz

Amortisör Yardım

Ynt: Amortisör Yardım Monreo Ediz abi. Aldığım yeri de yarın musaitsen telefon açarım.
  18. Hırçın Karadeniz

Actyon Sports Fren Balataları Hakkında Yardım Ve Tavsiye

Ynt: Actyon Sports Fren Balataları Hakkında Yardım Ve Tafsiye Genelde her haftasonu soluğu bir dağda aliyorum. Çıkışlar çok dik veuzun olur ve zorlu arazi sartlarida bunun yanindadir. Bu çıkışların inislerinde frenle insem balatalar yanar. Aracın vites topuzunu sola aliyorum otomatik olarak 1...

19. Hırçın Karadeniz

LASTİK SEÇİMİ

Ynt: Lastik Seçimi Orda da demek istedim :) bi konu acin bence
  20. Hırçın Karadeniz

LASTİK SEÇİMİ

Ynt: Lastik Seçimi Hocam bizim sitede malum isim vermeden :) orda tartisalim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri