Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi akşamlar. Yüksek rakımlarda çalışmama sorunu giderildi mi yoksa devam ediyor mu?
Karavanım için dizel ısıtıcı araştırıyorum. Doğrusu Kafam karıştı. Tam almak üzereyim.
Distribütör Firma ile görüştüğümde 2500 lere kadar hiçbir sorun yaşamazsınız. Müsterih olun diye belirttiler...
Herkese iyi günler. Arama motorunda başka bir konuyla ilgili arama yaparken bu konuya denk geldim.
Uzun yıllardır işim ve hobim gereği kamyonet kullanmaktayım. Bütün markaları kullandım; ford ranger, ssangyong actyon sports ve son olarak da yeni l200 triton sahibiyim.
2 aydır da l200...
Ynt: Snorkel Ve Yukseltme İcin Guveniliir Bir Yer??
Yükseltme işi Düzce'de profesyonelce yapılıyor. Sabahtan başlanıp akşama kadar da teslim ediyorlar. toplamda araç 10 cm yükselmiş oluyor.
Snorkel işini ben de takip ediyorum yapan biri varsa bende yaptırmak istiyorum.
Aracın daha offsetli durmasını istediğim için orjinal jantlarını satıyorum.
4 adet fiyatı 900 tl dir.
Foto koyamıyorum imageshack izin vermiyor ücretli olmuş.
Başka yükleyeceğim biryer varsa yazıp yardımcı olursanız fotolarını koyabilirim...
Ynt: Actyon Sports Fren Balataları Hakkında Yardım Ve Tafsiye
Genelde her haftasonu soluğu bir dağda aliyorum. Çıkışlar çok dik veuzun olur ve zorlu arazi sartlarida bunun yanindadir.
Bu çıkışların inislerinde frenle insem balatalar yanar. Aracın vites topuzunu sola aliyorum otomatik olarak 1...