Arama sonuçlarınız

1. S

2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?..

Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?.. Hımmm. bende 2002 model 1.9 dizel doblo var, şu anda 147 binde ve orjinal motorlu. Halı yıkama işi yapıyorum ve günde yaklaşık olarak duruma göre 150 ila 200 km arasında yol yapıyorum. aracım camlı koltuklu binek tip ama koltukları sökerek...

2. S

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamm. eski bir üye olmama rağmen uzun zamandır giremiyordum buraya kusuruma bakmayın lütfenn. Tekrar meraba demek düştü artık :) Daha önce okuyanlar jeep almak için ne kadar hevesli olduğumu bilirler, ama maalesef hala mümkün olmadı ticaretle...
  3. S

İstanbul'da CJ5 Türü veya Niva da Olabilir, 4X4 Jeep Kiralayacak Yer Var mı?

Merhaba. İyi günler. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Bir günlüğüne Şile taraflarında denize gitmek için kiralık jeep arıyorum. Acaba İstanbul Anadolu yakasında jeep kiralayan yerler var mı ya da kendi jeep ini kiralayan kişi var mı? Yardımlarınız için teşekkürler.

4. S

Uludağ Off-Road Sansarak Gezisi (05 Temmuz 2008)

Ynt: Uludağ Off-Road Sansarak Gezisi (05 Temmuz 2008) ne geziymiş yaaa. bir abim dedi sonbaharda başlıyormuş bu geziler. ama eğer daha erken bir tarihte böyle bir aktivite olursa ve co pilot olarak yani yan koltuğa bali ile yapıştırmak istiyorum kendimi. ne biçim adrenalin yaaaaa kıskanmadım...
  5. S

İşitme Engelli Yeni Üye, Jeep Almak İstiyorum Yardım?

Ynt: İşitme Engelli Yeni Üye, Jeep Almak İstiyorum Yardım? öylemiiiiiiiiii çok sevindim vallah inşallah geleceğim. Sonbaharı iple çekmeye başladım bile, işşallah kör bir yer gelipde kopmaz :))) o zamana bakarsınız kendi jeep imle girerim. .....:) :-*

6. S

Ynt: İşitme Engelli Yeni Üye, Jeep Almak İstiyorum Yardım? yazan herkese teşekkür ederim. Ailemin "sen çıldırmışsın" sözleri arasında bu işi iyice kafayı iyice taktım arkadaşlar. Birde burada okudum co pilot luk meselesi varmış. co pilot olmak için ne yapmak gerekiyor. biriyle mi anlaşmak...

7. S

Hiç Böyle Lada Gördünüz mü???

Ynt: Hiç Böyle Lada Gördünüz mü??? çok güzelmiş bu arabalar. aklıma amerikada hurda araçları ezen büyük tekerlekli jeep tarzı araçları getirdi, yoksa bunlardan o işlere yarayan varmı :D
  8. S

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu tezzmertek kardeşim gerçek bir işitme engellimisin. Benim bildiğim (ki yılların tecrübesi var) doğuştan ve işaret diline hakim işitme engellilerin içinde senin gibilerin bulunabilirliği %0,01 dir. Bunu sende biliyorsundur o zaman. İşaret dilini...
  9. S

CJ5 mi CJ7 mi?

Ynt: CJ5 mi CJ7 mi? anlaşılan buradaki herkesle iyi anlaşacağız. Baksanıza ben benden başka kimse yok diye düşünürken sağır cj5 cilerin web sitesine girmişim de haberim yok :)))) Aranızda işaret dilini bilen varsa o zaman demeyin keyfime :))))

10. S

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hepinize merhaba. ben sitenize yeni üye oldum ve bu ilk yazışım. , Sizlere belirtmek istediğim birşey daha var ben işitme engelliyim, ve buraya üye olan ilk hakiki işitme tek üyenizim (işitme englliler federasyonu yöneticisiydim ordan bilirim işitme...

11. S

hepinize merhaba. ben sitenize yeni üye oldum ve bu ilk yazışım. , Sizlere belirtmek istediğim birşey daha var ben işitme engelliyim, ve buraya üye olan ilk hakiki işitme tek üyenizim (işitme englliler federasyonu yöneticisiydim ordan bilirim işitme engellilerin yazı yazma okuma cümle kurma...
  12. S

CJ5 mi CJ7 mi?

Ynt: CJ5 mi CJ7 mi? hepinize merhaba. ben sitenize yeni üye oldum ve bu ilk yazışım. , Sizlere belirtmek istediğim birşey daha var ben işitme engelliyim, ve buraya üye olan ilk hakiki işitme tek üyenizim (işitme englliler federasyonu yöneticisiydim ordan bilirim işitme engellilerin yazı yazma...

13. S

Marmaris'li 1974 Cj-5'in İstanbul'lu Oluşu

RE: Marmarisli 1974 Cj-5 in İstanbullu Oluşu hepinize merhaba. ben sitenize yeni üye oldum ve bu ilk yazışım. Herşeyden önce o siyah jeep in sahibi olan ağabeyi az kıskandım desem yalan olur :)) Hayırlı olsun ağabey gerçekten çok güzel bir jeep, Sizlere belirtmek istediğim birşey daha var ben...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri