Arama sonuçlarınız

1. grew

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Etkinliğe emeği geçen herkesi kutlarım. Çok güzel bir pazardı. Ayrıca tüm katılımcılarla ilgilenen Reha beye teşekkürler. İzci grubumuza ait atıl durumdaki materyallerin büyük bölümünü nakite çevirmeyi başardık sayenizde. HF telsiz...

2. grew

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) 1) Serhat-Deniz Temizce ---- Kocaeli-İzmit ---- 2) Özgür ÖZDELİCE ---- Sarıyer-İstanbul ---- 3) Başak Çamursoy ---- Nişantaşı- İstanbul 4) Esra Akeroglu ----...
  3. grew

Telsiz İstasyonu Kuracağım. Hangi Cihazı Tavsiye Edersiniz?

Ynt: Telsiz İstasyonu Kuracağım. Hangi Cihazı Tavsiye Edersiniz? Verdiğiniz adres istifa etmiş!!! İstanbul Telsiz Merkezi Türkiye PMR Türkiye Radio Operatörleri Web siteleri Bazı kendini bilmez ve cahil Radyo Amatörlerinin İnsan hayatından daha önemli şey olmadığını Yapılanların ve...

4. grew

Ynt: Telsiz İstasyonu Kuracağım. Hangi Cihazı Tavsiye Edersiniz? Yaptığım araştırmalar sonucu aşağıdaki telsiz setini almayı düşünüyorum; ICOM IC-7000 HF-UHF-VHF Telsiz ICOM IC-AH710 HF 80 Feet Dipol anten ICOM IC-AH4 80M-6M 120W AUTO TUNER ICOM IC-AH2B ANTENNA & BASE FOR AH4 Mobil Anten Bu...
  5. grew

Ynt: Telsiz İstasyonu Kuracağım. Hangi Cihazı Tavsiye Edersiniz? Olurmu öyle şey. Amatör telsizler konusunda bilgim fazla yok. Bizim çalıştığımız Telsizler 10 Kilo watt'lık buzdolabı büyüklüğünde cihazlar. Telsiz cihazı operatöre göre çok değişkendir. Milyon dolarlar verirsin operatör...

6. grew

Ben büyük bir telsiz istasyonuna komuta ediyorum. Ancak izcilik için sivil bir istasyon kurmam gerekiyor. 15 yıldır profesyonel telsizci olmama rağmen sivil çağrı adı alabilmek için Amatör Telsiz Sınavına girdim. Maalesef 3 yanlış yaparak 97 alabildim. Ama yinede A sınıfı ehliyet alabiliyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri