Arama sonuçlarınız

1. K

RUHSATSIZ YADA RUHSATLI CJ5 LAZIM

Ynt: RUHSATSIZ YADA RUHSATLI CJ5 LAZIM sa bilader bende 74 model 6silindir cj5 var ruhsatta herahngi bi sıkınıtsı yok lpgsi var ruhsata işli sanzıman direksiyon kutusu baskı balata arka diferansiyel ayna mahrutisi degisti bu sitede de var resmi fln motora sekman atılması lazım ve arazisini...

2. K

cj 5 hardtop ?

Ynt: cj 5 hardtop ? bende satılık hardtop var boyasını yaptırdım dösemesini yaptırdım kapı kilitleri dahil 3000tl isteyen olursa birseyler yaparız tel no: 5062882394
  3. K

CJ5 için tente arıyorum

Ynt: CJ5 için tente arıyorum beyler bende satılık hardtop var boyasını yaptırdım dösemesini yaptırdım kapı kilitleri dahil 3000tl isteyen olursa birseyler yaparız tel no: 5062882394

4. K

CJ 5 E HARDTOP

ELİMDE KARBON FİBER HARDTOP BULUNMAKTADIR BOYALIDIR HASARSIZDIR (SIFIR HATA) İÇİNİN DÖSEMESİ VARDIR FİYAT :3000 SON FİYAT
  5. K

satılık cj5

Ynt: satılık cj5 araba 13milyar sanzmandan direksiyon kutusuna kadar 0 yaptım öyle arabanın dıs görünüsüne bakıp konusan cocuklardan deilim 74 model araba bu ici kötüyse dısının bi önemi yok benım arabanın yürürü saglam dısında da kolya bulunmayan seyyar hardtopu var

6. K

satılık cj5

Ynt: satılık cj5 yazmayı unutmusum ilgilenenler icin tel no: 506 288 23 94

7. K

satılık cj5

Ynt: satılık cj5 eyw saolun sivastansınız heralde?
  8. K

satılık cj5

arabamın üstü carbon fiberle örtülüdür özel yaptırdım kapıları kilitlidir içinin dösemesini yeni yaptırdım kışın en baba arabalardan bile ici sıcak oluyor içine corum kalorifer koydum besttoplu alıp bir bıcak darbesiyle yırtılacagına böyle birsey cok iyi bence verecegin paraya yazık günah seyyar...
  9. K

Ankara'da Bestop

Ynt: Ankara'da Bestop rauf usta nın no yu almamız mümkün mü acaba

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük