Arama sonuçlarınız

1. D

Yıllardır Hayalini Kurduğum Karavanıma Kavuşmak Üzereyim.

Mesela Sadece Gaz Sistemi ile iligli olarak bilgi vereyim, aralarda diğer sistemler içinde bilgi vericem, MEvcut sistemde 40 dijital giriş, 36 dijital çıkışlı bir PLC ünitesi, 4 sıcaklık ve 4 de analog giriş bulunmakta.. Gaz dedektörleri aracın çeşitli yerlerinde bulunuyor, gaz kokusu...

2. D

Bu arada ARacım 204 bin km de boyasız güzel bir araçtı, servis minübüsü, imkanım olsa kesinlikle panelvan araç alırım daha güzel oluyor, ama kesinlikle plexy cam takmam..
  3. D

Aracımı eylül ayının sonuna doğru bir karavancıdan aldım, adamda 40 ın üzerinde sprinter ve Crafter vardı, Aracıma gerçekten çok fazla Para harcıyorum, Satarken Rahat Satılabilmesi için Mercedes almaya karar verdim, şuanda bende birtane 2016 en full donanım Ford transit, birtane 2015 ducato 15m3...

4. D

Merhaba, 38 Yaşındayım ve birisi 12, birisi 6 yaşında iki çocuğum var.. Yaklaşık 20 yıldır, ülke ülke, şehir şehir, gerek iş gerek turistik amaçlı geziyorum.. Gezmeyi çok seviyorum, ailemde aslında seviyor.. Aile şirketimiz var, Makina üretimi yapıyoruz, Makina işinin kurucusu benim.. 2002 yılı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,701
Kaydolan Son Üyemiz
GanemL

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri