Arama sonuçlarınız

1. Adrenalin

8 Bijon 8" R16 Jantlarım Satılık...

Ihtiyaç fazlası sebebi ile hiç kullanmadığım, 8 Bijon, 8" R16 jantlarım satılıktır. Sahibinden ilan no: 161807172

2. Adrenalin

Manuel Vinç

Ynt: Manuel Vinç Kendi tecrübemi aktarmam gerekirse, 2 tonluk bir dodge PowerWagon sahibi olarak her ihtimale karşı arkaya bir manuel vinç, çektirme vs atmak istedim... ilk seçimim HUBZUG adı verilen ve yatay da çalışabilen bir çektirme oldu: http://www.makinahirdavat.com/pinfo.asp?pid=24422...
  3. Adrenalin

3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) süper.. hertürlü oyuna varım o zaman :=)

4. Adrenalin

3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Off Road Oyunları (17-18 Eylül 2011) benim aracım da artık hazır... umarım bir engel çıkmaz da ben de gelebilirim... iple çekiyorum. rollcage olmadan girilen yarışlar, oyunlar parkurlar var mıdır? Organizasyondaki herkese teşekkürler
  5. Adrenalin

Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010)

Ynt: Belgrad Off Road Gezisi (21 Mart 2010) öncelikle çok geçmiş olsun.. ben teorik olarak bildiğim ve şu olay ile bir miktar doğruluğunu anladığım bir bilgiyi paylaşmak istiyorum: Amerikada birçok tırmanıcı yakıt olarak ülkemizde "amele" iş olan propan veya LPG kullanmakta. Bunun esas amacı...

6. Adrenalin

Gezi veya Organizasyon?

Bu sene artık gezilere organizasyonlara hazırım... e doğa da uyanmaya başladı... Var mıdır dağlara ovalara gitme niyeti?

7. Adrenalin

Manuel Vinç

Ynt: Manuel Vinç Selamlar, ben de bu konuyu araştırmaktayım ancak caraskal konusunda farklı bir yorum getirmem gerekecek: Caraskallar yatay çalışmak için tasarlanmamış aparatlardır, dolayısı ile tırnak kırma dedikleri problemi çıkartabilirler. Yatay çekmeler için HUBZUG denen "zincirli...
  8. Adrenalin

265/75/16 veya 255/85/16 MT lastik arıyorum

Ynt: 265/75/16 veya 255/85/16 MT lastik arıyorum herkese çok teşekkür ederim ama zaten 2009 ortalarında cooper STT 285/75/16 aldım.. çok da memnunum... herkese tekrar teşekkürler
  9. Adrenalin

Mud Terrain Lastik

Ynt: Mud Terrain Lastik ilgine çok teşekkür ederim. Ben de cooper STT aldım. dolayısı ile lastik problemimi nispeten çözülmüş oldu. Çok da memnunum... siz de güle güle kullanın.

10. Adrenalin

5 Vitesli Arazi Şanzımanı ?..

Ynt: 5 Vitesli Arazi Şanzımanı ?.. çok çok sevinirim... zira bir iki işlem var ilk etapta yaptırmak istediğim. 1. NP205 arazi şanzumanım 4lo yani düşuk devirde vitesten atıyor... kolu ayırıp denediğimde ön dişlinin kurtulduğunu gördüm. Bir bakmak lazım... Motorum 4 derece sola yatık duruyor...

11. Adrenalin

Ynt: 5 Vitesli Arazi Şanzımanı ?.. Hmm.. sanırım bu bir eaton .... yine de markası sır olarak kalabilir :) ... Bu arada 5 vitesli şanzuman tercih etme sebebim son dişli oranının 1:075 gibi düşük devirli olmasıdır. Yeni nesil dodgelerde kullanılan Eaton lar 5 vites ama son dişli oranı 1:1 yani...
  12. Adrenalin

Ynt: 5 Vitesli Arazi Şanzımanı ?.. şanzımanın modelini verebilirseniz öncelikle bir araştırmak isterim.... umarım yanlış anlamazsınız zira mevcut şanzumanımı çok beğeniyorum.. neredeyse tüm kaya tırmanıcıları sağlamlığı sebebi ile NP435 kullanıyor... kafamda tek bu tanıma uyan NV4500. 1. vites...

13. Adrenalin

Ynt: 5 Vitesli Arazi Şanzımanı ?.. hmm.. bi de motor çift boğaz karbüratör, üst kapak 1.2 mm taşlanmış, sübaplar backcut yapılmış, parlatma ve manifold eşletşrimeleri yapılmış (blueprint) elektronik ateşleme ve fan elektrikliye çevrilmiş şekilde yaklaşık 130 - 140 beygir civarındadır diye...
  14. Adrenalin

Ynt: 5 Vitesli Arazi Şanzımanı ?.. aracım 1976 model dodge power wagon (w200) üzerinde 318 V8 olması gerekiyordu aslında ama bir önceki sahibi sökmüş ve düz 6 dodge makinesi koyumuş (slant6). NP435 4 ileri şanzuman var, ön dana 44 arka dana 60 HD (4.11), arazi şanzumanı NP205. projelerim...
  15. Adrenalin

Mud Terrain Lastik

Ynt: Mud Terrain Lastik Evet, federal lastikleri ile ilgili çok olumlu eleştirler okuyorum bende. Ancak Cooper Discoverer STT buldum ve aldım. Dolayısı ile uzun bir süre için konuyu kapattığımı düşünüyorum...

16. Adrenalin

Aussie Locker veya Powertrax Kullanan Var mı?

Ynt: Aussie Locker veya Powertrax Kullanan Var mı? Benim önlerde hub lock var, dolayısı ile o sorunu da aşabilirim sanıyorum ama... ön aks kırmak da ne olursa olsun hoş olmasa gerek. Benim en büyük şansım hem ön hem arka halk arasında poryalı denen, teknik anlatımla "full float" sistemler...
  17. Adrenalin

NV4500 şanzuman arıyorum

Ynt: NV4500 şanzuman arıyorum Aracımda bulunan NP435 şanzuman gerçekten sağlamlık olarak üst seviyede ancak son dişli oranı değiştirilemiyor, daha doğrusu 4. vites dişlisi yok. son dişli oranı 0.70 civarı bir 5 vites takmak istiyorum. Diferansiyel oranlarım 4.88 ve oynamak istemiyorum açıkçası...
  18. Adrenalin

Selamlar, 4 ileri manuel olan NP435 şanzumanımı 5 ileri vitesli bir versiyon ile değiştirmek istiyorum. Tabii bunların en güzeli NP4500 ancak ülkemizde bulunuyor mu bu şanzuman? Alternatif bir şanzuman var mıdır? saygılar,

19. Adrenalin

NV4500 şanzuman arıyorum

Selamlar, türkiye'de çıkma NV4500 şanzuman bulunuyor mu? Alternatif bir 5 vitesli arazi şanzumanı var mıdır? Saygılar,
  20. Adrenalin

Satılık Michelin XL 9.00 R16 lastik

4 adet michelin xl lastik satılıktır. İkisi oldukça aşınmış durumdadır ancak yeniden kaplanabilme özelliği ile biraz zaman ve bütçe ayrılarak kullanılabilir. 255/100/16 ebatlarında olan bu ağır tip lastikler www.sahibinden.com adresinde görülebilir. Tanesine 100 TL istiyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri