Arama sonuçlarınız

1. M

vitara - zj bakım masrafı ve parça fiyatları karşılaştırması

merhab arkadaşlar , ismim ahmet gezer. Bu siteyi okumaktan artık gözlerim yoruldu. siz değerli ve ayrıntılı yorumlarınızı okumak mutluluk verici. Kısmetse 94-96 model bir zj alacağım. Sizden istirhamım Suzuki Grand vitara ve jeep ch 96 model bakım ve parça fiyatları çok farklı mıdır. Malum...

2. M

bi araç bulamadım arkadaş

selam arkadaş 20.000 tl ye bütçe çıkardık , hala kafama göre bi araç bulamadım. Şöyle mitsu gibi olacak. Az heybetli dursun.
  3. M

Terios 1998 - nissan terrano

kısmetse aşağıdakini almayı planlıyorum .... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-daihatsu-sahibinden-arazi-canavari-klimali-1998-sx-terios-96807437/detay ne dersiniz. Yaw bu aracın görüntü filan ii de arazide kalırmıyız acep.. nissan terrano - vitara - daihatsu arasında...

4. M

samurai-vitara

Ynt: samurai-vitara abi hele şu ikisine bi bakıver sana zahmet ne dersin alayımmı bunlardan birini 1- http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-akilli-otomotivden-suzuki-samurai-96768727/detay 2-...
  5. M

samurai-vitara

Ynt: samurai-vitara abiler aslında mantığım feroza ve samurai diyor, ama gönlüm pajero diyor :) Arazi aracında tip önemli mi neyapıcam tipi mipi diyorum. Sonra pajeronun görüntüsü beni kendine çekiyor. Cevaplar yazıp beni yönlendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Çok güzel samular ladalar...

6. M

samurai-vitara

Ynt: samurai-vitara aslında akıl çelmek değil . tam tersi teşekkür ederim. Aslında asıl merak ettiğim konu 15000 tl vereceğim aracın genelde 90-95 model olmaları beni düşündürüyor. 20-25 yıllık bir araç çürümez mi teknoloji eskimezmi, diğelim sağlam aldık bir arıza olursa parça olur mu...

7. M

Pajero mu Vitara mı?

Ynt: Pajero mu Vitara mı? çağlar bey tamda aradığım kişisiniz. Ben bu aracın aynısını almak istiyorum sizinle mutlaka konuşmam gerek. Bende ankaradayım. msn ahmtgzr78@hotmail.com
  8. M

pajero 88

Cümleten iyi bayramlar arkadaşlar , Yoğun araştırmalar sonrası kısmetse pajero almaya karar kıldım. Max bütçe 15000. Hal böyleyken , ancak 88-90 arası alabiliyorum . Aynı paraya samurai 95-97 model alabiliyorum. Ancak ben tip ve genişlik olarak pajero çok hoşuma gidiyor. Size göre ne...
  9. M

samurai-vitara

merhaba arkadaşlar , 12000 tl ye kadar 1990-1995 vitara mı - samurai mi - pajeromu-cherokeemi seçmeliyim. Sürekli ilanlara bakıyorum . forumları okuyorum. Bir türlü karar veremiyorum. Araç dağda bayırda kullanılacak offroad amaçlı yani hafta sonu keyif aracı . Fazlada bi param yok. olan hepsi...

10. M

Jeep Compass - Suzuki Grand Vitara Tavsiyesi

Ynt: Jeep Compass - Suzuki Grand Vitara Tavsiyesi bendenmi bahsettiniz afaroz edin diye . bu internet ve bilgisayar işine pek kafam basmaz anlayamadım tam olarak. Yanlış bi şey dediysem ksr bakmayın.

11. M

Ynt: Jeep Compass - Suzuki Grand Vitara Tavsiyesi Birde çok merak ediyorum. Neden bu Jeep ( Compass - liberty ) iç dizaynları bu kadar kötü ( manuel klima ( palio kliması ile aynı) - plastik aksam - radyo ( benim şirket paliosundaki radyo daha iyi gibi :)) Acaba ben GV veya Honda CRV içindeki...
  12. M

Ynt: Jeep Compass - Suzuki Grand Vitara Tavsiyesi abi yorumlarınız aydınlatıcı oldu. Yardımınıza teşekkür ederim. Liberty ve GV arasında seçim yapıcağım heralde. Teşekkürler.

13. M

Ynt: Jeep Compass - Suzuki Grand Vitara Tavsiyesi abi , bahsettiğiniz bu aracı ilk defa duydum . Hem markasını hem kendisini hiç görmedim ama araştıracağım. Teşekkür ederim yardımcı oludğunuz için.
  14. M

jeep compass - suziki grand vitara veya jeep tavsiyesi

arkadaşlar selam, 1,5-2 aydır bende başlayan offroad merakı sonucu aranıza katılmaktan çok memnunum. E bu merakın sonucu forum daki konuları okuya okuya iyiden iyiye içimi saran offroad tutkusu sonucu 1 adet arazi taşıtı almak istiyorum. Fakat almak istediğim taşıt şehir içindede kullanmam...
  15. M

arkadaşlar selam, 1,5-2 aydır bende başlayan offroad merakı sonucu aranıza katılmaktan çok memnunum. E bu merakın sonucu forum daki konuları okuya okuya iyiden iyiye içimi saran offroad tutkusu sonucu 1 adet arazi taşıtı almak istiyorum. Fakat almak istediğim taşıt şehir içindede kullanmam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR