Arama sonuçlarınız

1. K

Kurban Bayramında Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü

Ynt: Kurban Bayramında Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü çiğdem hanım, nasıl otalama bi gün kararlaştırdınız mı arkadaşınızla? haberdar ederseniz sevinirim, ben de iznimi ona göre ayarlamaya çalışayım.. bi de yanımıza asgari "ne lazımdır ne değildir" in kritiğini yaparsak kısadan, iyi olabilir...

2. K

Ynt: Kurban Bayramında Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü nisanda kendimi ayarlamaya çalışacağımdan emin olabilirsiniz, ocak-şubat gibi yıllık izin koparma operasyonuna başlarım :]
  3. K

Ynt: Kurban Bayramında Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü özendirmek için bu kadar yeter diyorsunuz yani bayan :] gökkuşağı güneş ışıklarını dansa kaldırmış gibi, yakalayanın gözlerine sağlık

4. K

Ynt: Kurban Bayramında Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü teşekkür ettim o zaman, beklemedeyim :]
  5. K

Ynt: Kurban Bayramında Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü çok iyi fikir; her ikisi için de :] fotoları bekliyor ve karar vermeye ve 1ayar çekmeye çalışıyor olacağım çiğdem hanım. ortalama bi tarih belirlerseniz yıllık iznimi ona göre ayarlamaya çalışıp,bana göre tarih belirleme iyiliğinizi...

6. K

Ynt: Kurban Bayramında Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü .

7. K

Ynt: Kurban Bayramında Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü öncelikler geçmiş olsun, üzüldüm annenizin rahatsızlığına, ve yapmak istenilen böyle güzel bi programın ertelenmesine. çok geç oldu cevap ama, her zaman ki klasik bahanelerden; işler-güçler :] mağazacılık biraz yoruyo insanı sanırım. tavsiye...
  8. K

Ynt: Kurban Bayramında Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü çiğdem hanım, nasıl yürüyüş düşündüğünüz gibi oldu mu? umarım bu macera kokan geziniz gerçeğe dönmüş yanınıza yoldaş bulmuşsunuzdur. sizin de, bizim gibi işten güçten vakit bulduğunda, gitmeyi düşünenler için bi kaç bilgi kırıntısı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,549
Kaydolan Son Üyemiz
musaözbilmez

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri