Arama sonuçlarınız

1. I

Defender 130 Lpg Yada Dizele Dönüşüm

Ynt: Defender 130 Lpg Yada Dizele Dönüşüm arkadaşlar özel mesajlara cevap veremiyorum neden bilmiyorum,yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim istanbulda bu işi yapacak kimse varmı?yada yönlendireceğiniz bi yer varmı?

2. I

Ynt: Defender 130 Lpg Yada Dizele Dönüşüm derya bey araştırdım ama göremedim,eğer bildiğiniz varsa linki paylabilirmisiniz? @ tafa aracı toplu olarak ihaleden aldım @ metin bey bende olmıyor diye biliyoum ama ilanda şuan mevcut ankarada yapılmış olan var,acaba istanbulda yapabilen varmı...
  3. I

arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama uzun süredir forumu takipteyim.. kendime 93 model 130 kasa 3.5v8 defender almış bulunuyorum 1. sorum bu araca lpg takamıyor benim sordugum lpgciler(sebebi karbüratörlerin pistonlu olması) 2.sorum ise dizel sıfı puma motor alıp ruhsata işletebilirmiyim?

4. I

1993 3.5v8 130 Defender İçin Boost Jant Ve Lastik Aranıyor

forumu yeni kullanmaya başlıyorum konuyu yanlış açtıysam şimdiden özür dilerim...arkadaşlar uygun fiyatlı 4 adet boost jant ve buna uygun max ölçüde sığabilecek lastik arıyorum elinde olanlar bana ulaşabilirmi? 0535 935 31 31 ibrahim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri