Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008)
oo tamam abi börek işi benden sorulur hele sarıyere tayin oldum ki hiç sorma
Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008)
valla kıyıköy güzeldi orada kamp kurulabilir ama haftasonu çok kalabalık oluyormuş bilginiz olsun sonra demedi demeyin
Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008)
istanbulda bir pazar günü ancak bu kadar güzel değerlendirilebilirdi dizimdeki sakatlık nedeniyle denize giremesemde orda olmak çok keyifliydi herkese herşey için tekrar teşekkürler
Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)
sanırım bende gelemeyeceğim son dakikaya kadar bekledim ama olmadı bir dahaki sefere inşallah iyi eğlenceler diliyorum size, gelebilseydim böreklerimle ordaydım
ama görüyorum ki geziye pasta börek dolma kısır ile gidilir bilinci...
olur mu ya ne yandaşı benim bildiğim türk adet gelenek ve göreneklerine göre pikniklere gezilere bayanlar kek,börek ,sarma,kısır yapar getirir değilmi sedat abi ,yalan mı berk kardeş
sağolsun lar bende onları çok sevdim çok iyi ve değerli insanlar hepsi ,yanlız böyle giderse börekçi kalacak lakabımız her geziye nasıl yetiştirecem tepsi tepsi börek sedat abinin dediği gibi hatunların işi bu iş ona göre
Valla grubunuz bağımlılık yapıyor kıyıköy gezisinden sonra bende üye olmak istedim eğer uygun bulursanız boluya gelmek istiyorum ama malum iş dolayısıyla şimdiden söz verip sonra sizi yanıltmak istemem gelebilirsem büreklerim le...