Arama sonuçlarınız

1. The.O.C

Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008)

Ynt: Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008) oo tamam abi börek işi benden sorulur hele sarıyere tayin oldum ki hiç sorma

2. The.O.C

Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008)

Ynt: Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008) valla içim gitmedi desem yalan olur ama acayip yorgundum gelemedim
  3. The.O.C

3. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (12 Eylül 2008)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (12 Eylül 2008) ya abi dedik yaşlandırdık kusura bakma lafın gelişi ama yakışmıyor değil

4. The.O.C

3. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (12 Eylül 2008)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (12 Eylül 2008) sedat abi gelirim demiştim ama olmadı kusura bakma size hayırlı iftarlar iyi eğlenceler
  5. The.O.C

Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğrafı

Ynt: Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğrafı size iyi eğlenceler

6. The.O.C

Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008)

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008) haklısın abi bak bunu unutmuştum ama sakinliğini bize kadar saklasın yeter

7. The.O.C

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008) elbet vardır bir koy ,sakin ve sessiz olan
  8. The.O.C

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008) valla kıyıköy güzeldi orada kamp kurulabilir ama haftasonu çok kalabalık oluyormuş bilginiz olsun sonra demedi demeyin
  9. The.O.C

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008) istanbulda bir pazar günü ancak bu kadar güzel değerlendirilebilirdi dizimdeki sakatlık nedeniyle denize giremesemde orda olmak çok keyifliydi herkese herşey için tekrar teşekkürler

10. The.O.C

Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar)

11. The.O.C

Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar)

1- deep (Mert Kiğılı) 2- aura (Derya Bayrak) 3- Pebble (Nilsun Şahin) 4- halabinikiyok (Ercan Akgül) 5- akarsu ( A.Kadir Arsu ) 6- pınar karaçar 7- Sharingan ( Serdar Tanrıverdi ) 8- Berksito (Berk Saraç) 9- eftaLYa (Esra Akeroğlu) ( Cumartesi akşamı Kocaeli'de kuzenimin düğünü var. Pazar...
  12. The.O.C

1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) sanırım bende gelemeyeceğim son dakikaya kadar bekledim ama olmadı bir dahaki sefere inşallah iyi eğlenceler diliyorum size, gelebilseydim böreklerimle ordaydım ama görüyorum ki geziye pasta börek dolma kısır ile gidilir bilinci...

13. The.O.C

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) olur mu ya ne yandaşı benim bildiğim türk adet gelenek ve göreneklerine göre pikniklere gezilere bayanlar kek,börek ,sarma,kısır yapar getirir değilmi sedat abi ,yalan mı berk kardeş
  14. The.O.C

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) sağolsun lar bende onları çok sevdim çok iyi ve değerli insanlar hepsi ,yanlız böyle giderse börekçi kalacak lakabımız her geziye nasıl yetiştirecem tepsi tepsi börek sedat abinin dediği gibi hatunların işi bu iş ona göre
  15. The.O.C

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) izin kağıdımı imzalaman lazım önce yoksa gelemem ;)

16. The.O.C

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) Valla grubunuz bağımlılık yapıyor kıyıköy gezisinden sonra bende üye olmak istedim eğer uygun bulursanız boluya gelmek istiyorum ama malum iş dolayısıyla şimdiden söz verip sonra sizi yanıltmak istemem gelebilirsem büreklerim le...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri