Arama sonuçlarınız

1. elizyadeniz

Nepal Gezi Arkadaşı.

Merhaba, Nepal değil ama Hindistan istiyor ve düşünüyorum. Gidip geldikten sonra izlenimlerinizi ve nasıl bir yol izlediğinizi paylaşmanızı isterim. Yolunuz şimdiden açık olsun.

2. elizyadeniz

avrupa seyahati

Ynt: avrupa seyahati Merhaba cevap verdiğin için teşekkür ederim... daha önce hiç yurtdışı seyahatim olmadı tur konusunda da bir bilgim yok.. benim mail adresim de yildizimdeniz@hotmail.com seninle konuşmak isterim... görüşmek üzere şimdilik hoşçakal...
  3. elizyadeniz

avrupa seyahati

Ynt: avrupa seyahati merhaba aslında bende istiyorum ama bir türlü denk getiremedim... cesaretim oldu param olmadı:) param oldu cesaretim olmadı:) nerelere gitmeyi planlıyorsunuz... ne ile gitmeyi düşünüyorsunuz... bütçe olarak belirli bir meblağ varmı... aklıma gelen ilkle bunlar şimdilik...

4. elizyadeniz

Temmuz'da 15 Gün AVRUPA turu - tatil arkadaşı arıyorum..

Ynt: Temmuz'da 15 Gün AVRUPA turu - tatil arkadaşı arıyorum.. Merhaba mesajınızı şuan okudum... Eğer şartlar uyarsa bende katılmak isterim... ne kadar bir bütçe ayırdınız yada ne kadar gerekli...
  5. elizyadeniz

Tren ile İran ve Suriye Gezisi (Vizesiz)

Ynt: Tren ile İran ve Suriye Gezisi (Vizesiz) Selam maddelerinizde bana uymayan yok ama... tarih çok yakınmış, hazırlanabilirmiyim bilmiyorum...(psikolojik olarak) eğer hazırlanırsam görüşür ve size eşlik ederim.... görüşmek üzere hoşçakalın...

6. elizyadeniz

Doğu Anadolu için kadın gezi arkadaşı

Ynt: Doğu Anadolu için kadın gezi arkadaşı Merhaba Yazınızı yeni okuyorum gezinizi yaptınızmı?

7. elizyadeniz

BEYRUT TURUNA ARKADAS

Ynt: BEYRUT TURUNA ARKADAS Merhaba Ne kadar bütçe hesapladın? Nasıl bir arkadaş arıyorsun?
  8. elizyadeniz

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam Ben Denizece aranıza bugün katıldım... Umarım güzel arkadaşlıklar ve güzel paylaşımlarımız olur... Görüşmek üzere...
  9. elizyadeniz

Tren ile İran ve Suriye Gezisi (Vizesiz)

Ynt: Tren ile İran ve Suriye Gezisi (Vizesiz) Merhaba Tarihiniz bellimi? Ne kadar bütce gerekli? Bay mı bayan mı arkadaş arıyorsunuz? şuan için aklıma gelenler bunlar uyarsa size eşlik etmek isterim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri