Arama sonuçlarınız

1. DRIZZLE

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) Hayırlı olsun [emoji1][emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk

2. DRIZZLE

Cherokee Kj 2.8 Crd 3.7 L Grand Cherokee Wj 4.7 2.7 Crd Tavsiyeleriniz Önerileriniz Ve Değerli Yorum

Ynt: Cherokee Kj 2.8 Crd 3.7 L Grand Cherokee Wj 4.7 2.7 Crd Tavsiyeleriniz Önerileriniz Ve Değerli Daha geçtiğimiz ay 2002 model jeep cherokee 3.7 aldım ve 6 aylık vergisi 1130 tl gibi bisi verdim. Aslında 1700 tl civarında ancak kasko degerini geçmemesi gerektiği icin bir dilekceyle birlikte...
  3. DRIZZLE

2002 Ccherokee Alınırmı

Ynt: 2002 Ccherokee Alınırmı Merhaba arkadasım 2002 Jeep cherokee 3.7 limited var bende, alalı henuz 1 ay kadar oldu daha deneme surecindeyim cok fazla detaylı bilgi veremeyeceğim ancak daha evvel suzuki vitara kullanıyordum 93 model ve 2004 model vitara kullandım. Vitaralara kıyasla oldukca...

4. DRIZZLE

İlk Araç

Samurai ve niva sehir icinde cok yorucu. Nivalar sıcak havalarda hararette yapıyor. Istediğiniz kadar fan takin! Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. DRIZZLE

İlk Araç

Merhaba; Bende bütçem kısıtlı olduğu icin lada niva yada suzuki samurai almayı planlıyordum ancak suzuki vitara 3k test edince bütün fikrim değişti, bütçemi biraz daha zorlayarak 5-6 aylık bir araştırma sonucu temiz bir suzuki vitara 3k buldum. 1993 model ancak hic araziye sokulmamış, motoru ve...

6. DRIZZLE

1998-suzuki-samurai

Merhaba; Bende 1-2 aydır samurai bakıyorum ancak gönlüme göre bir araç bulamadım henüz... Araç hakkındaki ilk izlenimleriniz neler? Deneme sürüşleri nasıl? Biraz bilgi verir mısınız?? Jeep cheerokee ile samurai arasında kaldım... Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri