Arama sonuçlarınız

1. sadecenan

XJ Aldım, Görüşlerinizi Bekliyorum (1992)

Ynt: XJ Aldım, Görüşlerinizi Bekliyorum (1992) hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle bu arada darısı başıma çünkü bende arıyorum ;)

2. sadecenan

Range Rover & Bolkar Dağları

Ynt: Range Rover & Bolkar Dağları iyi geceler bende yeni bir GEZENBİLİRim resimlerinize kayıtsız kalmak gerçekten ayıp olur harcadığınız zaman emek ve yakıta ;) değmiş teşekkürler...
  3. sadecenan

91-92 xj amayı düşünüyorum. bilen gören varmı_?

Ynt: 91-92 xj amayı düşünüyorum. bilen gören varmı_? :) haklısınız

4. sadecenan

Ynt: 91-92 xj amayı düşünüyorum. bilen gören varmı_? anlatılan konu içindeki geçen rakamlar genel olarak bakıldığında bence abartılı (yeni ve lüks araçlar hariç)
  5. sadecenan

Ynt: 91-92 xj amayı düşünüyorum. bilen gören varmı_? sizinle herhalde aynı dili konuşamayacağız. ben size bu araç üzerindeki motor ve şanzımanın kombinasyonundan bahsetmeye çalıştım ama siz şanzımanın araç için üretidiğinden bahsediyorsunuz.

6. sadecenan

Ynt: 91-92 xj amayı düşünüyorum. bilen gören varmı_? mrb ünal bey; ben istanbulda yaşıyorum ve bahsettiğim servis çiftkurtlar yetkili servisi yetkili servise bir araç kaç sene gider ortalama 2-3 sene (istisnalar hariç) bu süreç yeni araç gelip eskisi sanayiye dönerek devam eder haliyle bu süre...

7. sadecenan

Ynt: 91-92 xj amayı düşünüyorum. bilen gören varmı_? ama yukarıda da belirtmiştim donanımsız bir araç bakıyorumki kendim toplamak istiyorum haliyle de 12 13 gibi fiyat aralığı olacaktır...
  8. sadecenan

Ynt: 91-92 xj amayı düşünüyorum. bilen gören varmı_? özelden msj atamıyorum salih bey
  9. sadecenan

Ynt: 91-92 xj amayı düşünüyorum. bilen gören varmı_? şurada anlaşamadık galiba xj kare kasa olarakta geçiyo ve 8 silindir yok bu kasada 4. 0 benzinli motordan bahsediyordum.

10. sadecenan

Ynt: 91-92 xj amayı düşünüyorum. bilen gören varmı_? bu konuyla ilgili bugün cherokee yetkili servisindeki arkadaşımla ayaküstü konuştuk. 8 senedir buradayım ve daha 1 tane kare kasa şanzımanı sökmedik diyor. tabiki arazi kullanımlarında malzeme ve parça aşınmalaları arızalar daha kısa zamada...

11. sadecenan

Ynt: 91-92 xj almayı düşünüyorum. bilen gören varmı_? öncelikle sağlamlığıyla bilinen bir araç olduğu için kolay kolay şanzıman arızası yaşatmıyo. şanzıman ayrı bir branş olduğu için otomatik şanzıman açmıyoruz ama otomatik şanzıman (amerikan araçlar) konusunda duayen arkadaşım var. böyle bir...
  12. sadecenan

Ynt: 91-92 xj amayı düşünüyorum. bilen gören varmı_? takip ediyorum ama düşündüğüm gibi bi araç bulamadım bulduğumuda alamadan satıldı ben sade bi araç arıyorum ki kendi içime sinerek yapmak istiyorum hadi hayırlısı...

13. sadecenan

öncelikle mrb arkadaşlar siteye yeni üye oldum; öncesinden beri (1 aydır) xj arıyorum. eli ayağı düzgün 91 92 xj var mı satılık mekanik sorunlu da olabilir aslında(bende tamirciyim çünkü :) ) yardımcı olursanız sevinirim... bu arada sahur vakti yaklaşmış herkese hayırlı ramazanlar Hoşkalın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR