Arama sonuçlarınız

1. S

Magellan Explorist XL Türkiye Haritasını Nereden Bulabilirim?

Ynt: Magellan Explorist XL Türkiye Haritasını Nereden Bulabilirim? Teşekkür ederim Serdar Bey ilginiz için. Kendileriyle irtibata geçeceğim.

2. S

Ynt: Magellan Explorist XL Türkiye Haritasını Nereden Bulabilirim? "Sayın İlgili, Magellan Türkiye olarak sadece Türkiye’de lisanslı olarak satmakta olduğumuz GPS cihazlarına destek verebilmekteyiz. İlginiz için teşekkür ederiz Ekrem ALIMLI Mapist – Eksen Harita İstanbul" BANA...
  3. S

Ynt: Magellan Explorist XL Türkiye Haritasını Nereden Bulabilirim? ben harita mühendisyim. aslında bu cihazı ben sadece hassas ölçüm gerektirmeyen işlerde koordinat ve kot bilgisi almak için aldım. fakat bu cihazın diğer özelliklerini de (navigasyon amaçlı kullanım gibi) kullanmak istiyorum...

4. S

Ynt: Magellan Explorist XL Türkiye Haritasını Nereden Bulabilirim? yükleyemeyeceklerini söylüyorlar. ben de şaşırdım bu işe açıkçası...
  5. S

Ynt: Magellan Explorist XL Türkiye Haritasını Nereden Bulabilirim? kendileriyle irtibata geçtim fakat türkiyeden alınan lisanslı cihazlı için destek verdiklerini söylediler...

6. S

Ynt: Magellan Explorist XL Türkiye Haritasını Nereden Bulabilirim? teşekkür ederim...

7. S

Yurdışından almış olduğum Magellan XL El Gps cihazım için Türkiye haritası nasıl bulabilirim.? Satın almak istesem nasıl alacağım? YArdımcı olursanız sevinirm...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri