Arama sonuçlarınız

1. mesafeler

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Selamlar. Uzun zamandır forumu takip edemiyordum. İşim sebebiyle. Artık zamanım da var maddi imkanım da. Aşağıdaki aracı karavan projem için düşündüm. Sizce nasıldır? Resimlerin aldatıcı olduğunu acı şekilde tecrübe ettim fakat...

2. mesafeler

Havsa & Havsa Gezi Rehberi

Ynt: Havsa & Havsa Gezi Rehberi Bir Havsa'lı olarak üzülerek söylüyorum ki görecek yeri yok. Fakat mola verip belediyenin arkasındaki atatürkçü düşünce derneği parkında zaman geçirebilirsiniz. Havuzu gölgesi güzeldir. Bir de ucuza lezzetli ızgara yiyebilirsiniz. Agop'un yerindeki ızgara şu...
  3. mesafeler

İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz?

Ynt: İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz? hiç kullanmadım açıkçası. araştırdım ama biraz kalpazan işi gibi geldi bana. kullanma kılavızlarında yüzeyi temizleyip uygulayın diyor muhtelif markalar için. pası temizlemenize gerek yok denilmiş özellikle. boya işi...

4. mesafeler

İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz?

Ynt: İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz? selamlar. okurken bir an yazasım geldi. araçlarınızın metal restorasyonlarında anti pas boyalar kullanıyorsunuz genelde. ki sanayi ortamında bu anti pas denen malzemenin genelde kalitesiz olduğunu da görüyorum. neden modern...
  5. mesafeler

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar. Ben Emrah Can Baydar. 86 doğumluyum. Edirneliyim. Uçak teknisyeniyim. Scuba ve serbest dalışla ilgileniyorum. Vw T3 fanatiğiyim. Biraz da off road hastasıyım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

SON KONULAR

Geri