Arama sonuçlarınız

1. D

2005 Grand Vitara 1.6 ile Aranıza Katılıyorum

Ynt: 2005 Grand Vitara 1.6 ile Aranıza Katılıyorum Benzin deposunun altında sac koruma var ancak ön karter koruma sacını göremedim. Serviste bunu sordum , orijinalinde önde sac koruma olmadığı , karterin çok yukarıda ve korumalı olduğunu söylediler. Ancak yine de öne bir koruma...

2. D

Ynt: 2005 Grand Vitara 1.6 ile Aranıza Katılıyorum Sayın Aliberkay , aracımın kullanımı araziden çok asfalt yolda olacağından ( eşim kullanıyor ) yükseltme kiti taktırmayı erteledim. Ön ve alt koruma , çeki demiri ilk etapta eklemeyi düşündüklerim. Aracı aldığımda üzerinde henüz 1000 km...
  3. D

Ynt: 2005 Grand Vitara 1.6 ile Aranıza Katılıyorum Ali bey , verdiğiniz adres için teşekkür ederim. Oldukça bilgi edindirdi. Ancak Anladığım , tecrübe ettikçe en uygun aracı ve özelliklerini her sürücünün kendisinin belirleyeceği.

4. D

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba. 10 gün önce 2005 Model 3 kapılı Grand Vitara 1.6 Otomatik aldım. Teknemi satıp , Dalış merakımı bu araç ve portatif bir zodıac ile bakir yerlerde geçirmeyi planlarken bu siteyi keşfettim. İyiki de keşfettim , Arazi aracını almakla bambaşka bir...
  5. D

Aracım 3 kapılı ve Otomatik. Hem bu araç hakkındaki görüşlerinizi , hem de Otomatik - Manuel arasındaki avantaj ve dezavantajları paylaşabilir misiniz ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,548
Kaydolan Son Üyemiz
scinier

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri