Arama sonuçlarınız

1. F

5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010)

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) Eftelya, yazdıklarına çok sevindim. Köpekleri ve bir çok hayvanı sadece uzaktan sevenlerdenim, ama maalesef "ve evet getiriyoruz" deseydiniz iftara gelmekten vazgeçebilecek kadar ürküyorum. O yüzden, anlayışınıza teşekkür ederim.

2. F

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) Bence biraz rahat olmakta fayda var, kapısından içeri girdiğimiz her yerin üyesi olmadık. Aklıma yatmazsa, kendime uygun bulmazsam, sırf orada bulundum diye dernek üyesi olmam, kaldı ki hobi üzerine bir dernek - politik, uç vb...
  3. F

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) Çok iyi fikir

4. F

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) Güzel bir gün olması dileğiyle.. 01- Esra Akeroğlu (eftalya) 02- Sedat Açıl 03- Ozan Çankaya (aliozanc) 04- Çiğdem Çankaya 05- Reha Yurdakul 06- Ünal çelik (unal) 07- Hasan Çalışkan (Pancarmotorcu) 08- Nalan Karaman...
  5. F

Endülüs - İspanya

Ynt: Endülüs - İspanya Yazınız, beni çoktandır gitmek isteyip gidemediğim yerlere götürdü. Çok güzel derlemişsiniz, çok şanslısınız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri