Arama sonuçlarınız

1. I

İstanbul Avrupa Yakasından, Dalış ve Kamp Yapılacak Yakın Yer Önerileriniz?

Ynt: İstanbul Avrupa Yakasından, Dalış ve Kamp Yapılacak Yakın Yer Önerileriniz? Herhangi bir yasak olmasında gerisi sorun degil :)

2. I

Ynt: İstanbul Avrupa Yakasından, Dalış ve Kamp Yapılacak Yakın Yer Önerileriniz? Merhaba, Zıpkın şüpheli derken !!! snorkelle dalış yapıp balık vurmak isityorum. Selamlar, ibrahim
  3. I

Ynt: İstanbul Avrupa Yakasından, Dalış ve Kamp Yapılacak Yakın Yer Önerileriniz? Merhabalar , En son yazdıgım gibi Kerpeye gittim ama doga kamping cok kötü bir yerdi. Oraya 1 km mesafede GÜNEŞ KAMPİNG diye bir yer keşfettim. Oldukca iyi idi vede gecelik 25 TL alıyorlar ,orman içinde bir yer...

4. I

Ynt: İstanbul Avrupa Yakasından, Dalış ve Kamp Yapılacak Yakın Yer Önerileriniz? Herkese selam, Ercüment Bey,sizin haricinizde kimseden bir yanıt alamadım. http://www.kerperehberi.com/kerpe-doga-cadir-kamp-kerpe-cadir-kamp-yerleri.html Bu ilk kamp deneyimi birkac saat içinde...
  5. I

Ynt: İstanbul Avrupa Yakasından, Dalış ve Kamp Yapılacak Yakın Yer Önerileriniz? Merhabalar Ercüment Bey, Bilgiler için teşekkürler.internetten Kandıra - Kerpe DOGA KAMPİNG diye bir yer buldum. Burası hakkında fikriniz varmı? Selamlar, İbrahim

6. I

Herkese selamlar, Bu akşam istanbul dışına kamp yapmaya gidecegim , ilk defa kamp yapacagım binek otomobil ile 2 kişi yola cıkacagız. (cadır ve diger malzemeleri aldım) LÜTFEN DENEYİMLERİNİZİ VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM. Selamlar, ibrahim,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri