Arama sonuçlarınız

1. A

Araç Teknik Belgesi

İyi günler. Uzun çabalar sonucu bir İH Scout 800b topladım inşallah burada da adım adım resimlerle süreci yayınlayacağım fakat daha iş bitmeden resmi sorunlarla karşılaşmaya başladık.Araç orjinalde hardtopa sahip fakat ruhsatta bu yazmıyor dolayısıyla bunu birdaha üstü açılabilir diye...

2. A

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? İyi Günler Konuyla Alakasız Olacak Ama Bir Sorum Var. Bir Discovery TD5 Almayı Düşünüyorum Yalnız Aklıma Takılan Soru Motorun Kaç KM Yapcağı ? 300.000 leri Bulurmu ?
  3. A

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? İyi Günler Konuyla Alakasız Olacak Ama Bir Sorum Var. Bir Discovery TD5 Almayı Düşünüyorum Yalnız Aklıma Takılan Soru Motorun Kaç KM Yapcağı ? 300.000 leri Bulurmu ?

4. A

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Hız konusu pek problem olmaz herhalde zaten discoverynin pekte hızlı olacağını düşünmemiştim :D araştırdığım kadarıyla hantal bir araçmış. Ama dediğiniz gibi çok keyifli diyorlar.
  5. A

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) İlginiz için saolun. Benim off road konuları hakkında pek bir fikrim yok fakat araştırmaya başladım. Bütçem pek fazla değil 30-35 civarı. Siz ne önerirsiniz acaba çünkü ben alacağım aracı hafta sonları ailemlede kullanacağım ?

6. A

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Teşekkürler inşallah bulurum ;D

7. A

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba ben Alper gezenbilire yeni üye oldum. 38 yaşındayım ticaretle uğraşıyorum . Bu aralar off road çok ilgimi çekiyor. Araç resimleri koymak isterdim ama ne yazıkki yok. 2001-2002 model bir discovery td5 arıyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri