Arama sonuçlarınız

1. D

Türkiye'nin En Güzel Kamping Alanları ?

Ynt: Türkiye'nin En Güzel Kamping Alanları ? arkadaşım ankarada ikamet ediyosan ve ctesi pazar için gideceksen bolu yedigöller hem ankaraya yakın hem çok güzel(özellikle Sonbaharda) hemde kamp yapanlar için güvenli bi alan.tavsiye ederim.

2. D

Yenice Ormanları

Ynt: Yenice Ormanları yorumda bulunan ve yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Ayrıca zirve dağcılıkın düzenlediği etkinliğe katılmayı çok isterdim ancak arkadaşımın bu kampı ilk olacak o yüzden çok hevesli.Ancak daha sonraki etkinliklerinize katılmayı çok isterim tekrar...
  3. D

Ilgaz'da Nerede, Nasıl Kamp Yapılır?

Ynt: Ilgaz'da Nerede, Nasıl Kamp Yapılır? Ankara tarafından kastamonuya giderken sağ taraftan yol ayrımı var kadınçayırında kamp yapabilirsin.Ayrıca daha havadar manzaralı biyer diyosan kırkpınar yaylasında kamp yapabilirsin.

4. D

Yenice Ormanları

Arkadaşlar Cumhuriyet bayramında 3 günük tatili Karabük Yenice ormanlarında kız arkadaşımla kamp yaparak geçirmek istiyorum ama daha önce gitmedim.Yenice ormanlanı daha önce gören orda kamp yapan arkadaşlardan yardım istiyorum.Yenice ormanları güvenlemidir.kamp yapmak için uygunmudur.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri