Arama sonuçlarınız

1. D

Yazılan Mesajın Silinmesi

Ynt: Yazılan Mesajın Silinmesi sn moderatörler ben de açtığım konunun silinmesini rica edecektim. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64423.0

2. D

Freelander 2.0 TD4 Yakıt Tüketimi ve Performansı

Ynt: Freelander 2.0 TD4 Yakıt Tüketimi ve Performansı teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için.
  3. D

Freelander 2.0 TD4 Yakıt Tüketimi ve Performansı

arkadaşlar merhaba..ben freelander 2.0 td4 hse almayı düşünüyorum fakat bazı endişelerim var.bu aracın gerçek yakıt tüketimi ne kadardır.ayrıca asfaltta otobanda ağır kalır mı?son sürat 160 diyor fabrika verilerinde.kullananlardan detaylı bilgi alabilirsem sevinirim.bir de bu araçlarda 4*2-4*4...

4. D

Opel - Frontera 3,2 Yağ Yakma Sorunu Hk.

Ynt: Opel - Frontera 3,2 Yağ Yakma Sorunu Hk. vallaa tıpaları,motorun altını,üstünü bi güzel inceledik.herhangi bir sızıntıya rastlamadık.sadece su radyatörününün altında plastik bi hazne var(presli),onun altında terletme yapıyor.oradan bir yağ sızıntısı olabilir mi acaba dedik fakat oraya da...
  5. D

Opel - Frontera 3,2 Yağ Yakma Sorunu Hk.

arkadaşlar 2000 model 3.2 motor 111.000 kmde frontera aracım ciddi oranda yağ eksiltiyor.eksoz dumanına baktım gaza basıp çektikçe beyaz duman atıyor.daha tam ölçemedim ama sanırım 1000 km de 2-2.5 litre rahat yakıyor.aracı yeni aldım.çok fena canım sıkıldı.ne gibi bir problem olabilir.motor...

6. D

FRONTERA B ÖN KORUMA BARI?????

Ynt: FRONTERA B ÖN KORUMA BARI????? fikir verebilecek hiçkimse yok mu :-[

7. D

FRONTERA B ÖN KORUMA BARI?????

arkadaşlar merhaba.2000 model frontera b sahibiyim.aracı yeni aldım.ön tampon ve koruma barı nın boyası çatlamış güneşten.tamponu komle boyatıyorum fakat koruma barının tekrardan boyanamıyacağını söylüyor ustalar.bu arada aracın rengi metalik gece siyahı diye geçiyor.internette baktığım bütün...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri