Arama sonuçlarınız

1. weewe

4. Eskikaraağaç Leylek Şenliği 24-25 Mayıs'ta

Ynt: 4. Eskikaraağaç Leylek Şenliği 24-25 Mayıs'ta ben hiç alıştırmıycam görünce yapmak zorunda kalır zaten :D

2. weewe

Doruk Dağcılık; Muğla Gökova Akyaka Gezisi (14-15 Haziran 2008)

Ynt: Doruk Dağcılık; Muğla Gökova Akyaka Gezisi (14-15 Haziran 2008) ölmeden görülmesi gereken yerler listesinin en başında akyaka... 5 yıl muğlada okudum 6 ay da akyakada kaldım ama doyamadım. enfes bir güzellik. geri dönme şansım olsa asla kaçırmazdım. fotoğraflayanların emeğine sağlık.
  3. weewe

Ynt: 4. Eskikaraağaç Leylek Şenliği 24-25 Mayıs'ta tamam tamam annemle konuştum şimdi çiğ börek yaparım dedi :D hadi iyisiniz :P

4. weewe

Ynt: 4. Eskikaraağaç Leylek Şenliği 24-25 Mayıs'ta hımm 27 temmuz köy için kritik bi tarih, hele pazara geliyorsa. malum düğün mevsimi:) eğer düğün varsa hiiiç söz vermiim:P ama aç bırakıçak değiliz ya sizi, en olmadı düğün yemeği veririz:):)
  5. weewe

Ynt: 4. Eskikaraağaç Leylek Şenliği 24-25 Mayıs'ta börekler gözlemeler her zaman hazır. siz yeter ki gelicez deyin:)

6. weewe

Ynt: 4. Eskikaraağaç Leylek Şenliği 24-25 Mayıs'ta ben de eskikaraağaçlıyım hatta korhanın kuzenıyım:) şenlik, köyümüzün bulundugu koşullarda mükemmel bir organizasyon. düzenleyenlere ve uzaklık falan dinlemeden bize katılan tüm misafirlerimize ve tabii gezenbilir üyelerine tesekkurler. hep...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,909
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri