Arama sonuçlarınız

1. C

Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010)

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) galıba bu sefer lopezden de cok eylenıcez gıbı gelıyor bana ahmet abı nedersın :)

2. C

Arazi araçlarının yarışında facia! 8 ölü

Ynt: Arazi araçlarının yarışında facia! 8 ölü madem atlamayı bılmıon ne atlıon allam ya :))
  3. C

Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010)

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road Duyurusu (21 Ağustos 2010) 1- Ahmet GÜNDÜZ (Arwin) 2- Ozan ÇANKAYA (aliozanc) 3- Hakan BULU (xano) % 80 4- Hasan ÇALIŞKAN (pancarmotorcu) 5-Sinan TELLİOĞLU (MaGNETICMAN) % 50 6- Dursun Usta (Reis28) %80...

4. C

Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010)

Ynt: Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010) ılkdefa katıldım ama cok buyuk keyıf ve sızlerle tanısmaklada ayrı bır onur duydum benım aracın onunede bı vınc oturttum ne kadar standart olsada lopezi gecebildik sayılır :) inşallah bidahakine haberim olurda nivam ve ben yıne ekibe dahil olmak...
  5. C

Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin

Ynt: Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin merhaba bu jantları lada için düşünüyorum ok144 takılacak uarmı bırde corlunun neresındesınız.

6. C

Ynt: Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010) reis bugun yanına gelemedim arabayı temizleleri 3 saati bulunca anca eve atabildim kendimi yarın kısmetse vinçle beraber yanında olucam :)

7. C

Ynt: Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010) bugun ladanın marş şarj sokulup takıldı camur deryası usta yaptığım işe değil su parası alıyorum dedı :)) neyseki parçalar dahil 50 lr tuttu 50 lr da alt yıkama motor iç dış 100 lopezi ucuza kapadık velasıl bidahakine bekle bizi lopez .....
  8. C

Ynt: Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010) :) bundan sonra takipteyim.. pazartesi aldığım vincide taktırdıkmı dursun ustamla dahada kimse tutamaz
  9. C

Ynt: Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010) merhaba ben serhat (34bn5022) katılan tek niva.. bugun herşeyiçin katılan herkeze çok teşekkür ediyorum bol adrenalini bi gündü cok eğlenceli ve sıkı bir parkurdu birdahaki sefere haberim olursa katılmak irterim tabi kabul ederseniz....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri