Arama sonuçlarınız

1. milyarder

T5 Motokaravan Yapmaya Çalıştık

Güzel olmuş ellerinize sağlık.. güle güle kullanın.. birşey sormak istiyorum, dolaplar playwood ve üzerinde kaplama mi var? ve banyodaki playwood üzerinde de yine kaplama mi var? yoksa macun ya da boya gibi birşey mi yapıldı? kaplama ise ne tür bir kaplama kullandiniz ögrenebilir miyim ?

2. milyarder

T5 Motokaravan Yapmaya Çalıştık

Güzel olmuş
  3. milyarder

Sigorta.senelik Vergi Ve Muayene

Sigorta fiyatı kişiden kişiye , yolcu sayısına göre değişmekle birlikte, 2000 model ve daha eski (16-99 yaş arası araç) motokaravan için Yıllık MTV (motorlu taşıtlar vergisi) : 0-1900 cc : 371 TL - 1901-25000 cc : 623 TL TüvTurk Muayene Ücreti : 191 TL + 50 TL egzoz (yaklaşık) olarak...

4. milyarder

Iveco M23 - M29 Hakkında Bilgi Ve Tecrübesi Olanlar..

Kısmet olur da uygun bir araç bulursam, ve bu araç m23 ya da m29 olursa, açıkcası dışarıdan camlarına mudahale etmeyi düşünmüyorum. camlar film yada benzeri baska bir şekilde içten kaplanır. arka kapı içerden körlenir. camlarda uygun ve de gerekli yerlere açılabilen sürgülü pencereler konulur...
  5. milyarder

tekrar merhabalar.. işte tam da ben bunu demek istiyordum aslında.. "aracı sökerken bile taş yünü ve straforsuz bir yer çıkmadı" demişsiniz.. yani aracın iç döşemesini sökmeden, sadece koltukları, tepedeki bagaj yerlerini vs sökerek karavana donusturecek olursak. yalıtım yine de gerekli midir...

6. milyarder

yanıtınız için teşekkürler... benim de gönlüm m29 dan yana.. fakat m23 un daha kucuk olması, acaba göze batmaması açısından daha mı avantajlı diye düşünmüyor da değilim.. kapı konusundaki düşüncenize katiliyorum ve aynen m23 leri incelerken ortadaki kapının problem mi yoksa avantaj mı olacagini...

7. milyarder

Öncelikle herkese merhaba.. içimde var olan karavan isteği son zamanlarda hayli depreşmiş durumda :) ve kendimi sıklıkla sahibinden nokta com da araç bakarken buluyorum. :) baktığım araçlar, ekonomik ve de geniş iç hacimli olmaları sebebiyle Iveco M23 ve M29 modelleri.. fakat bu araçlar hakkında...
  8. milyarder

Midibüs Sınıfındakı Araçlardan Yapılan Karavanlarda Çamaşır Makınesi Kullanımı

araç hakkında bilgi alabilirmiyim? fiyat , fotograflar vs.. ? teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri