Arama sonuçlarınız

1. K

Satılık 1993 Vitara Jlx

Ynt: Satılık 1993 Vitara Jlx Teşekkür ederim. İlanda yazmıyor ama, (ben de tam bilmiyordum) merak edenler için buraya yazayım şimdilik, ilanı da güncelleyeceğim. Geçen gün maslak sanayiye götürdüm sağ iki kapı ve sol arka çamurlukta boya var dedi usta. Değişeni yok dedi. Suzuki Aksiyonun...

2. K

Satılık 1993 Vitara Jlx

Herkese Merhabalar, 2 Yıldır severek kullandığımız aracımızı , daha yüksek model bir araç almak için satıyoruz. Aracın herhangi bir sıkıntısı yoktur. Siteye 20.000 TL yazdım ama 18.000 TL ye almak isteyene vereceğim...
  3. K

Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor?

Ynt: Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor? Yanitlariniz icin tesekkur ederim. Tek bir cadir fikrinden vazgectim. Yazin zaten cadir icinde durmuyoruz. Ama sabah 6:30 da da pismek istemem acikcasi

4. K

Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor?

Ynt: Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor? Bir şeyi çok merak ediyorum, bu 4 veya 5 mevsim çadırlar kışın çok güzel de, yazın nasıl oluyorlar? Normal 3 mevsim çadırlara göre daha mı sıcak oluyor? Malumunuz bazen sabah buhran içinde uyanabiliyoruz. 5 mesim çadırlarda bu daha da...
  5. K

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Bir şeyi çok merak ediyorum, bu 4 veya 5 mevsim çadırlar kışın çok güzel de, yazın nasıl oluyorlar? Normal 3 mevsim çadırlara göre daha mı sıcak oluyor? Malumunuz bazen sabah buhran içinde uyanabiliyoruz. 5 mesim çadırlarda bu daha da mı sıcak oluyor. Bilen, kullanan, varda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri