Arama sonuçlarınız

1. E

2003 volvo xc70 2.5T ilk harekette iyi bir vmeyle hareketlenirken birden güç düşüklüğü oluyor...

2003 volvo xc70 2.5T ilk harekette iyi bir vmeyle hareketlenirken birden güç düşüklüğü oluyor. Turbo yeni bakımdan geçti. Acaba wastegate ayarını mı ayarlayamadılar. Normali kaç psi olmalı

2. E

uzamış marş süresi

96 model 5.2 grand cherokee'm uzun süre beklerse ( 4-5 saat ) marş ancak 2. veya 3. de alıyor. Akü, enjektörler ve benzin pompası kontrol edildi. Benzin geriye kaçıyor dendi. Deponun içinde yakıt basınç regülatöründe sorun olabileceği söylendi. Hiç bir yerde bulunmuyor. Ne yapmalıyım arkadaşlar.
  3. E

Çukurova Offroad Grubunun Pazar gezisi

Ynt: Çukurova Offroad Grubunun Pazar gezisi SÜPER BİR GEZİ OLMUŞ.

4. E

ön şaft

5.2 96 cherokee'm var. titreşim yaptığı için ön şaftı söktüler. böyle uzun süre şehir içinde kullanılmasının şanzımana zararı olurmu acaba. usta araziye gidersen gel takalım sonra geri çıkarırız böyle idare et diyor. şaft balansı normal çıktı.
  5. E

Klima Tahliye borusu

Ynt: Klima Tahliye borusu aynı problem bende de vardı. benim elektrikçi o su akan plasiğe ortadan kalın matkap ile 1 cm çapında delik deldi ve hortumla tazzikli şekilde tahliyeyi yıkadı. sonra deliği cam macunu ile kapatıp o plastik kapak gibi olan dış plastiğide vidayla aşağı doğru...

6. E

Cherokee ZJ XJ Dodik Sineklik Rüzgarlık Spoyler

Ynt: Cherokee ZJ XJ Dodik Sineklik Rüzgarlık Spoyler yeni 96 grand cherokee aldım. xj mi zj mi olduğunu nasıl bilecem , aralarında ne fark var. ön cam ışıklı spoiler ve yan camlara rüzgarlık düşünüyorum. ön cam ışıklı spoileri resimlerin birinde gördüm 5 adet lamba var

7. E

Grand Cherokee Limited 5.2 - 1996

Ynt: Grand Cherokee Limited 5.2 - 1996 ben de hesapladım. devamlı 50 tl gaz aldım. adana'da şehir içi ortalama 50 tl gaz ile 130 km gidiyor
  8. E

Kalorifer ve Klima Tahliye Hortumu Suyu İçeri Veriyor, Yardım.

Ynt: Kalorifer ve Klima Tahliye Hortumu Suyu İçeri Veriyor, Yardım. ben de aynı problemi bu gün yaşadım. sağ ön halıyı en üstten çekince orda kalorifer tahliyesinin sert plastikten uzantısı görülüyor. etrafındaki kavçuk gibi izolasyon halısını da biraz kaldırınca o plastikle girdiği kaporta...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR