Arama sonuçlarınız

1. GülşahÇelik

NİKON UYUMLU TELE ZOOM OBJEKTİF

Ynt: NİKON UYUMLU TELE ZOOM OBJEKTİF odak uzaklığı ? marka ve değer olarak yazarsanız sevinirim

2. GülşahÇelik

NİKON UYUMLU TELE ZOOM OBJEKTİF

Merhaba Nikon uyumlu tele objektif ne alabilirim ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
  3. GülşahÇelik

Dünyanın en pahalı fotoğrafı

Ynt: Dünyanın en pahalı fotoğrafı Şimdi Ren nehri bu kadar temiz olmadığından alan kişinin bu sularda anısı var diye düşünüyorum :) gerçekten merak ettim gerçek boyutuyla ilgili aşağıdaki fotoğrafı buldum

4. GülşahÇelik

Tam O Anda !!!

Ynt: Tam O Anda !!! hepsini çok beğendim çok teşekkür ederiz böyle fotoğraflar yakalamak için çok şanslı olmak lazım ..
  5. GülşahÇelik

alternatif nisan-dugun fotoları

Ynt: alternatif nisan-dugun fotoları evet değişik olmuş Tebrikler istanbulda birçok değişik mekan var bunu yapabilecek tekirdağ için değişik fikri olan var mı ?

6. GülşahÇelik

Edirne Fotoğrafları

Ynt: Edirne Fotoğrafları merhaba :) çok sık girme fırsatım olmuyor maalesef.. Yazılanları yeni okudum. Öncelikle yazılan her yorum için ayrı ayrı teşekkür ederim olumlu veya olumsuz her yoruma açık olduğumu belirtmek isterim. başlıkta da yazdığım gibi fotoğrafçılık kursuna başladığımda...

7. GülşahÇelik

Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar

Ynt: Tarihi Önemi Olan Fotoğraflar çok etkileyici teşekkür ederim paylaşımınız için ben de aşağıdaki linkte 2.Dünya savaşı fotoğraflarını paylaşmak istiyorum çok hüzünlü ve düşündüren kareler var sevgiler .. http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/galeri.aspx?galleryId=5238 gülşah
  8. GülşahÇelik

Edirne Fotoğrafları

Ynt: Edirne Fotoğrafları beğendiğinize sevindim teşekkürler :)
  9. GülşahÇelik

Edirne Fotoğrafları

Ynt: Edirne Fotoğrafları buldum ;D

10. GülşahÇelik

Edirne Fotoğrafları

Ynt: Edirne Fotoğrafları aynı iletiye 5 tane eklemeyi başaramadım o yüzden ayrı ayrı gönderiyorum ;D

11. GülşahÇelik

Edirne Fotoğrafları

Ynt: Edirne Fotoğrafları .
  12. GülşahÇelik

Edirne Fotoğrafları

Merhaba bende amatör olarak ilk gezimde çektiğim fotoğrafları paylaşmak istedim.Umarım beğenirsiniz Sevgiler :)

13. GülşahÇelik

Bolu Yedigöller Kampımız Bitti (28 - 30 Ağustos 2010)

Ynt: Bolu Yedigöller Kampımız Bitti (28 - 30 Ağustos 2010) cevabınız için teşekkür ederim gitmek ve fotoğraf çekmek için sabırsızlanıyorum ;D
  14. GülşahÇelik

Bolu Yedigöller Kampımız Bitti (28 - 30 Ağustos 2010)

Ynt: Bolu Yedigöller Kampımız Bitti (28 - 30 Ağustos 2010) Merhabalar yedigöller benimde çok görmeyi istediğim bir yer fotoğraf çekmek için cennet huzur dolu fotoğraflarınızdan çok iyi yansıtmışsınız paylaşım için teşekkürler yaprak döküm zamanı gitmemi tavsiye eden arkadaşlarım var ilk defa...
  15. GülşahÇelik

Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ?

Ynt: Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ? Murat Varol çok teşekkür ederim d90 aldım ve öğrenmeye çalışıyorum :)

16. GülşahÇelik

Ynt: Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ? mağazanın adı yetkili kişi ve telefon numarası verebilir misiniz teşekkürler
  17. GülşahÇelik

Ynt: Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ? çorlu
  18. GülşahÇelik

Ynt: Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ? merhaba bende fotoğrafçılık kursuna yeni başladım nikon d90 almayı düşünüyorum ama fiyatlar internette de mağazalarda da çok değişiyor yeni alan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri