Arama sonuçlarınız

1. nasri27

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai BAE'de geçirdiğim 6 gün içinde belki de en memnun kaldığım safari turydu diyebilirim :) Kaldığım otelin lobisinde onlarca broşür vardı tur şirketlerinin...genelde 140-150 dirheme safari yapılıyordu..içlerinde bi tanesi dikkatimi çekti safari 100 aed yazıyordu...içeriğine...

2. nasri27

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai Herkese selamlar... Gittik Gördük Geldik hocamız gibi...ben de askere gidene kadar vaktim olursa ayrı bir konu başlığı altında resimler ve yorumlar eklemek istiyorum...Ama kısa ve öz şimdilik bi kaç kelimeyle belirtmek gerekirse: -Daha önce bir kaç kişiden duyduğum...
  3. nasri27

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai çok teşekkür ederim hocam bu kadar işinizin arasında yazma zahmeti gösterdiğiniz için :) o zaman ben abu dhabi için sabah yola çıkıp ilk olarak şeyh zaid camisini ziyaret edeyim..diğerleri sonra da olur...belki akşama kadar başkentte kalırsam dönüşte bir daha uğrarım...

4. nasri27

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai hocam bi sorum daha olacak mümkünse... bu safari işi kafamı karıştırdı da biraz...şöyle biraz ayrıntıya inebilirmiyiz beraber?? mesela kaçta aldılar..geri kaçta bıraktılar...tur'da safari den başka neler var?? namaz için vs.. mola veriyorlar mı?? bunları sizden öğrensem...
  5. nasri27

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai fiyatın aşırı derecede ucuzluğu ile ilgili kafama takılan birşey vardıonu yazmıştım aam geri sildim..çünkü altta fiyata dahil olmayan hizmetleri okuyunca hiçbirşeyin dahil olmadığını gördüm :):):) yine de fiyat uygun...uçak biletim var ama mayıs ta gidiyorlarmış ben...

6. nasri27

Beyrut

Ynt: Beyrut türk ehliyetiyle araba sürebiliyorsunuz ama kiralamak hakkında bilgim yok...ama normalde kabul ettiklerine göre rent a car'da da sorun yapacaklarını sanmıyorum... ama amacınız sadece beyrutu gezmek içinde değmez çünkü park sorunu şüphesiz yaşayacaksınız...bir de türkiye kadar...

7. nasri27

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai bilgileriniz için teşekkür ederim hocam ekledim notlarım arasına... bilete para ödemedim..babam wings kart kullanıyor mil puanları birikmişti,kendisine dedim senkullanmıyorsan ben kullanayım,ses çıkarmadı.. rezervasyonu yaptırdıktan sonra haberi oldu ama ben dubai'ye...
  8. nasri27

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai haklısınız biletler çok pahalı...mil puanlar olmasa zaten dubai falan sadece hayal olarak kalırdı belki de :) arap ülkelerini gezmesi güzel oluyor ama şu sıralar yanıbaşımdaki halep'e suriye'ye bile gitmeye korkuyoruz...yoksa hedefimde aslında ürdün-suriye-lübnan üçlüsü...
  9. nasri27

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai herkese hayırlı akşamlar... bu geceden itibaren türk hava yolları dubai resmi yolcusuyum...Allah hakkımıza hayırlı olan neyse onu versin.. Artık yeni gezi notlarını 18-25 haziran arası yapacağım yolculuktan sonra eklerim inşaAllah... Haziran'a kadar...

10. nasri27

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai fikrinize katılıyorum gerçekten en mantıklısı bu galiba..şöyle orta boy bi seyahat çantasıyla gideyim ben..suriye ye giderken bi sırt çantasıyla yola çıkmıştım ama onda karayoluydu bütün maceralar :) elinde çantayla istanbul'da geçireceğim koca bir günü nasıl...

11. nasri27

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai o zaman ben palm island gezisine katılayım, atlantis'e de bi şansımı denerim ama görmesem de zaten niy görmedin demez kimse :) şu anda sitelerde gecelik 35 tl'ye kadar otel buldum ama benim haala gidip araştırınca daha ucuz otel bulma umudum var :) artık bundan ucuzunu...
  12. nasri27

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai 100 dirhemlik khalifa'ya çıkışa göre 140 dirhemlik safari bedava kalıyor :) yine de dünyanın en yüksek yapısına çıkmanın ayrı bir havası olur...sonra ta dubai ye gittin de tepeden bakmadan geldim demeyeyim millete :) atlantis oteline girişte yayalardan para alınıyor...

13. nasri27

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai araç kiralamadan vazgeçtim galiba...yabancı bi siteden öğrendiğim kadarıyla kaza falan olursa başın çok ağrıyormuş,rent a car şirketi aracın hasarının giderilmesini falan isteyebiliyormuş...şimdi uluslararası ehliyet çıkar,git orda onaylat falan demektense istediğimiz...
  14. nasri27

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai Safari için de rezervasyon şart mı yoksa dolmuş usulü dolunca kalkıyorlar mı :) safari'de ortalama fiyatlar ne kadar? Öğrendiğime göre araç kiralama daçok uygunmuş..1 günlüğüne araç kiralayıp abu dhabi'ye öyle gitmek istiyorum..murat beye sordum türk ehliyeti sorun...
  15. nasri27

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai o zaman rezervasyon vacip oldu bize :) bu konuda yönlendirirseniz sevinirim...5-6 gün kalmayı düşünüyorum,o arada rezervasyonu orada yapsam aynıkural geçerli mi yoksa illa internet üzerinden mi yapmak gerek... az önce murat bey mesajıma karşılık verdi ve her tülü soruma...

16. nasri27

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai bu arada bir kaç soru sorayım aklıma takıldıkça :) burj khalifa'dan fotolar çekmişsiniz...İçeri girerken herhangi bir sorunla karşılaşılıyor mu ve içini dolaşmak,fotoğraf çekmek vs. işler için para alıyorlar mı?
  17. nasri27

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai Foruma geçen yılki suriye gezimden önce kayıt olmuştum ama pek yorum yapmaya fırsatım olmadığı için pasif kaldım.. Verdiğiniz link beni biraz aydınlattı teşekkür ederim..zaten ben de mesaj yoluyla ulaşamayacağımı anlayınca facebook'ta arayıp buldum murat bey'i..şu ana...
  18. nasri27

Abu Dhabi - Dubai

Ynt: Abu Dhabi - Dubai Merhabalar...önümüzdeki günlerde dubai'ye doğru ciddi bir seyahat planım var...yarı öğrenciyim ve haliyle yarı züğürt gideceğim için malumunuz, olası bütçe sıkıntılarını yaşamamak için sizden dubai'nin maddi yaşamı hakkında geniş bir bilgi almak istiyorum... yani ne...

19. nasri27

Beyrut

Ynt: Beyrut sizden bir ürdün gezi notlarılasak çok süper olurdu..kısmetse 15 güne kadar da benim kaçış planlarım var suriye ye daha önce gittiğim için biraz tecrübe kazandım ama ürdün hakkında hiçbişey bilmiyorum..yardımcı olursanız sevinirim..özellikle otel ve restourant tavsiyesi :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri