Arama sonuçlarınız

1. E

Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011) Zerrin selam :) ben de bu haftaya gelmeye çalışacağım ama bileğimde hala tatilden kalma ince bi sızı var, diz kapaklarımda da :( iş yerinden iki arkadaşım daha geliyor Tayfun & Duru... görüşmek dileğiyle :)

2. E

Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü (01 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kızılcaören ve Yaylaları Yürüyüşü (01 Mayıs 2011) günaydın Herkese :) geçen haftalarda da olduğu gibi ben daha bugün gözümü açabildim! çok yorulmuşum yaaa böyle bişe olamaz...gece rüyamda hala taşlardan zıplıyodum! Bu işin güzelliği şurda olsa gerek yol boyu "bidaha...
  3. E

Gezenbilir Ankara; Aktaş Göleti ve Yaylaları Yürüyüşü (17 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Aktaş Göleti ve Yaylaları Yürüyüşü (17 Nisan 2011) Selamlar, Serdar bildirdi zaten yeniden söylemek istedim ben geliyorum ancak Özlem bu hafta katılamayacak! Yarın görüşmek dileğiyle :)

4. E

Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011) Herkese Günaydın! Hafta sonu yaşadığımız muhteşem gezinin ardından Pazartesiye hızlı bir giriş yaptım bu nedenle dün size yazamadım :( Gezenbilir ailesine yeni katıldım ve çok güzel insanlarla tanıştım... Bu gezi kışın...
  5. E

Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Dorukkaya Ormanları Yürüyüşü (03 Nisan 2011) Merhaba Zerrin Hanım, Ben de katılmak istiyorum. Gün içinde sizi arayacağım.... Kolay Gelsin Ela

6. E

Ankara'da Trekkinge Gelmek İsteyen

Ynt: Ankara'da Trekkinge Gelmek İsteyen Zerrin Hanım merhabalar, Ben Ankaradan Ela... Geçtiğimiz yaz ilk kez uzun soluklu bir yürüyüş gerçekleştirdim Karadeniz'de. Sanırım doğayla gerçek anlamda çocukluktan sonra ilk buluşmamdı. Hafta sonları gezi gruplarına katılmayı gerçekten çok isterim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri