Arama sonuçlarınız

1. D

Yurtdışından Alınan Garmin'e Harita Yükleme

Ynt: Yurtdışından Alınan Garmin'e Harita Yükleme

2. D

Ynt: Yurtdışından Alınan Garmin'e Harita Yükleme Merhaba arkadaslar, Konu hakkında özelime cok fazla mesaj geldigi icin topluca cevap vermenin daha doğru olduğunu düşündüm. Oncelikle kesin bir yerlerde hata yapıyorsunuz. Ya bulduğunuz harita doğru degil, ya da yanlış sekilde kırmaya...
  3. D

Değerli arkadaşlar, Bu sorunu yaşayan birisi olarak sizlere yardımcı olmak boynumun borcudur. 10 Saat boyunca çözüm aradım ancak kimseden desktek alamadım. Sorunu da kendim çözdüm. Buyrun çözüme; Bilgi: Ben 265w versiyonunu getirttim. İçinde kuzey amerika haritası vardı. 1. Bilgisayarınızda...

4. D

Garmin Nüvi 285W Yardım

Selam arkadaşlar, Navcity 2010.01 i yüklemeye çalışıyorum ancak hiçbir türlü başaramadım. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53331.0 konusunda geçtiği gibi sd kart üzerine "garmin" dosyası yarattım ve içine gmapsupp.img dosyasını koydum. Alet açılırken haritalar yükleniyor diyor ancak...
  5. D

Garmin'i kişiselleştirin...

Merhaba tekrardan, Daha cihazım gelmeden hemen araştırmalara başladım. Belki sizler de çok iyi biliyorsunuzdur ama ben yine de bilmeyenler vardır diye yazayım dedim. Acaba kendi aracımı ikon olarak koyabilir miyim dedim ve araştırmam sonucunda garmin'de böyle birşey yapılamadığını gördüm. Tom...

6. D

Garmin Nüvi 285W/285WT

Ynt: Garmin Nüvi 285W/285WT Çok teşekkür ederim Reha Bey,

7. D

Garmin Nüvi 285W/285WT

Selam arkadaşlar, Öncelikle foruma yeni üye oldum. Çok güzel bir bilgi paylaşımı var. Ben dağcı değilim ama scuba eğitmeniyim :) Sizlere bir sorum olacak. Garmin nüvi 285W/285WT arkadaşıma sipariş ettim ve bu hafta içinde ABD'den gelecek. Nasıl bir cihaz sizce? Tabi üzerinde kuzey amerika...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri