Arama sonuçlarınız

1. J

CJ5 Arıza

Ynt: CJ5 Arıza öncelikle geçmiş olsun ,o kadar korkulacak bir şey olmamış ben aracımı dolapdere'ahmet ustaya yaptırıyorum(telelefonu:0532-4528455 ve sabiti .0212-2414804) çok da iyi bir ustadır ona uğrarsan senin şaftının tamiratını çok kısa zaman içinde yapar.ayrıca yedek parça konusunda...

2. J

CJ-8 in Yeniden Doğuşu

Ynt: CJ-8 in Yeniden Doğuşu orjinallikten kastım şuydu.. :o mesala sizinde bildiğiniz gibi cj8 ler ve cj6 lar çift bare denilen carter marka karbüratör kullanmaktadır ve manifoltun üzerinde bir takım valfler vardır egr valfi gibi.defransiyellerdeğiştiğini düşününüz ve şanzumanın 3 ileri bir...
  3. J

CJ-8 in Yeniden Doğuşu

Ynt: CJ-8 in Yeniden Doğuşu tabiki bende aynen sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum ,bugün bırakın cj yi başka bir amerikan araç bile toplamış olsanız söylemiş olduğunuz rakamların altında ciddi bir araç toparlamanız mümkün olamaz herhalde.ayrıca sizinde toplayacağınız araçta çok iyi şeyler...

4. J

CJ-8 in Yeniden Doğuşu

Ynt: CJ-8 in Yeniden Doğuşu orjinal ve bozulmamış olarak alınan cj nin şu avantajlarını görüyorsunuz size yapacağınız araçta çıkacak olan toplam maliyet ,bu oldukça önemlidir herhalde,bu konu doğrultusunda benim almış olduğum cj çok doğru bir karar olarak düşünüyor ve bana maliyetinin daha az...
  5. J

CJ-8 in Yeniden Doğuşu

Ynt: CJ-8 in Yeniden Doğuşu cj lerle yeni tanışmış birisi değilim ,askerdeyken 14 ay komutan şöförüydüm ve aracım ise cj-8 idi ,bu bilgiler biraz ordan birazda sonradan oluşan bilgilerdir ve ayrıca bu konuyu bilen kişilerle de çok konuşurum ;fakat dikkat edilmesi gereken bir şey var her kes bu...

6. J

CJ-8 in Yeniden Doğuşu

Ynt: CJ-8 in Yeniden Doğuşu gelişmeleri sırasıyla sizlerle paylaşacağım ,teşekkürler

7. J

CJ-8 in Yeniden Doğuşu

Ynt: CJ-8 in Yeniden Doğuşu aracı o anlamda bildiğinize sevindim acaba iyi bir araçmı almışım sizce
  8. J

CJ-8 in Yeniden Doğuşu

Ynt: CJ-8 in Yeniden Doğuşu ben aracı aldığım ulus otomotiv'de daha öncede bahsettiğim gibi sac kasa bir cj8 vardı,sac kasalardaki espri ise fiber kasaya göre tavanı 13 cm daha yüksek oluşu ,arka kapısı ,yan camları ve kapısıydı ,yanlız kasanın saç olması da bir şey değildi değildi,onların...
  9. J

CJ-8 in Yeniden Doğuşu

Ynt: CJ-8 in Yeniden Doğuşu sizin aracınızda cj-8 mi cj-8 inmi hardtabınımı aradınız yoksa cj-6 mı ?

10. J

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkeze selamlar ben jack :) Eski amerikan araçlarına ilgim oldukca fazla.şu ana kadar 4 amerikan arabası topladım 5 .si de yolda . :D

11. J

CJ-8 in Yeniden Doğuşu

Ynt: CJ-8 in Yeniden Doğuşu Sağolun teşekkür ederim :)
  12. J

CJ-8 in Yeniden Doğuşu

Ynt: CJ-8 in Yeniden Doğuşu Neyi kastettiğinizi anlayamadım ama teşekkür ederim :)

13. J

CJ-8 in Yeniden Doğuşu

Ynt: CJ-8 in Yeniden Doğuşu teşekkür ederim
  14. J

CJ-8 in Yeniden Doğuşu

Ynt: CJ-8 in Yeniden Doğuşu ulus otomotiv'de bir tane saç kasa cj-8 vardı ve ben onu istemiştim fakat mustafa bey kendisine sakladığını söyledi ve ayrıca şunuda ilave etti jandarmadan 120 adet araç aldıklarını araçların içinde tek motoru çalışmayan ve neyle karşılaşacağı bilinmeyen onu aldığım...
  15. J

CJ-8 in Yeniden Doğuşu

Ynt: CJ-8 in Yeniden Doğuşu teşekkür ederim fakat cj8 sevdası bende çok büyümüştü ve onu gerçekleştirmek istiyorum ,hayırlısı ile siz değerli dostlarla birlikte

16. J

Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu

Ynt: Trakya Coast 1952 Wllıys Restorasyonu merhabalar bende cj-8 83 model bir araç toplama başladım,sizdeki heycanın aynısı bende de mevcut , dolapderede bulunan şaseci ahmet ustada aracımı toplatıyorum ve yedek parçalarını çok eski firma olan ulus otomotiv'den alıyorum.sende yedek parça...
  17. J

CJ-8 in Yeniden Doğuşu

Ynt: CJ-8 in Yeniden Doğuşu ulus otomotiv mustafa çakır abiden, aracı çok küçük bir pazarlıkla 7.000tl deyip 6750 tl ye aldım, araç çalışır vaziyette ve tamamen orjinal bir araçtı.1982 model 4 ileri t4 denilen şanzımanlı çift bare carter marka karbüratörlü ,elektronik ateşleme sistemli arazisi...
  18. J

CJ-8 in Yeniden Doğuşu

Sevgili gezenbilir üyeleri.Aranıza yeni katıldım sizlerle birşeyler paylaşmak ve paylaşırkende sizlerin fikirlerinizi almak istedim. Bir iş için dolapdereden nişantaşına çıkarken ana cadde üzerinde gördüğümm CJ beni çok cezbetmişti birden arabamdan inip CJ nin yanına gitmek indim ve aracım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri