Arama sonuçlarınız

1. haydaa

Acil Satılık Tertemiz 96 Model Disco 1 V8 LPG'li

Ynt: Acil Satılık Tertemiz 96 Model Disco 1 V8 LPG'li pazartesı alır almaz cekıyorum =)

2. haydaa

Ynt: Acil Satılık Tertemiz 96 Model Disco 1 V8 LPG'li ARKADAŞLAR ARACIM SATILMIŞTIR.ARAZİ TUTKUNU SİTEMİZDEN BİR ARKADAŞA GİTMİŞTİR. YENİ DİSCOMU KISMETSE PAZARTESİ ALICAM YENİ RESİMLERİNİ EKLRİM. İLGİNİZ İCİN COK TEŞEKKÜR EDERİM.
  3. haydaa

Discovery 1 Aldım Nereler Yapabilirim.

Ynt: Discovery 1 Aldım Nereler Yapabilirim. Teşekkür ederim abicim espiri yaptım yanlış anlama =) Tabiki hakılısın bende olsam dürüst olmak gerekirse onu tercih ederdim anlıyan biri olarak nacizane . Yeni aracımı alır almaz geziye katılıcam . Tekrar hayırlı ugurlu olsun abicim allah kaza bela...

4. haydaa

Ynt: Acil Satılık Tertemiz 96 Model Disco 1 V8 LPG'li Merhaba aracımın detaylı bilgilerini http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-discovery-acilen-sahibinden-tertemiz-cillop-gibi-lpg-li-disco-1/detay ilanda görebilirsniz saygılarımla
  5. haydaa

Discovery 1 Aldım Nereler Yapabilirim.

Ynt: Discovery 1 Aldım Nereler Yapabilirim. nurullah abicim hayırlı olsun aracın . Allah kaza bela vermesin. Senin begenmedıgın aracımı satar satmaz yeni disco 2 mi aldıgımda birlikte bi arazi yapalım abi =) saygılar . Bu arada oktay ustada senin yeni araç sanırım en kısa zamanda gidip...

6. haydaa

Ynt: Acil Satılık Tertemiz 96 Model Disco 1 V8 LPG'li çok teşekkür ederim saolun saygılar

7. haydaa

Ynt: Acil Satılık Tertemiz 96 Model Disco 1 V8 LPG'li arkadaşlar fiyatda son güncelleme yapıyorum aracı satmak istiyorum yeni alıcaıgm disconun sahıbıde sabırsızlanıyor =) o sebepten fiyatım 15,000 tl umarım burdn birisi alırda hakkını verir.
  8. haydaa

Ynt: Acil Satılık Tertemiz 96 Model Disco 1 V8 LPG'li güncell
  9. haydaa

Ynt: Acil Satılık Tertemiz 96 Model Disco 1 V8 LPG'li fiyat güncelleme 16,000 tl

10. haydaa

Ynt: Acil Satılık Tertemiz 96 Model Disco 1 V8 LPG'li PAZARIK PAYI VARDIR =)

11. haydaa

Ynt: Acil Satılık Tertemiz 96 Model Disco 1 V8 LPG'li FİYATDA GÜNCELLME YAPMAK İSTİYORUM FİYATIM SON 16,750 DİR .
  12. haydaa

Disco 1 Arıyorum

Ynt: Disco 1 Arıyorum PKI =) UMARIM İSTEDİGİNİZ GİBİ BİR ARAÇ BULURSUNUZ . SAYGILAR

13. haydaa

Disco 1 Arıyorum

Ynt: Disco 1 Arıyorum Ben direk 17 ye veririm =)=) saten banda okadar lazım =) yeni dıskomu almak için
  14. haydaa

Disco 1 Arıyorum

Ynt: Disco 1 Arıyorum =( MALESEF İSTANBULDA AMA ARACIM TEMİZDİR EN SON BAKIMLARINI GECEN HAFTA YAPTIRDIM MASLAK OTO SANAYI OKTAY USTANIN ELLERİNDEN GECTİ . DETAYLI BİLGİLERİ...
  15. haydaa

ARAÇIMLA İLGİLİ TÜM BİLGİLERİ VE TEKNİK DETAYLARI BURDA GÖREBİLİRSİNİZ. SORULARINIZ OLURSA ZEVKLE CEVAPLARIM . ARAÇIMI MODEL YÜKSELTMEK İÇİN SATIYORUM YİNE DISCO ALICAM AMA 2002 MODEL =) SAYGILARIMLA ...

16. haydaa

Disco 1 Arıyorum

Ynt: Disco 1 Arıyorum Merhaba Ertürk bey Ben aracımı satıyorum model yükselticem (dısco 2 almayı planlıyorum ) bnde disco 1 var teknik detay ve özelliklerini sahibinden .com a yeni koydum ilan aktifleşir aktifleşmez eger düşünürseniz gönderebilirim. Gercekten temiz ve bakımlıdır saten...
  17. haydaa

Land Alırken Aman Dikkat Kacak Olmasın

Ynt: Land Alırken Aman Dikkat Kacak Olmasın Aracın borusan cıkışlı olduguna emınmısınız? Bence tanıdıgınız bi polis varsa ona bi sordurun ben öyle yaptım =)
  18. haydaa

Ynt: Land Alırken Aman Dikkat Kacak Olmasın Haklısınız cenk bey bu sizin dediniz yeni model ve 2 3 yaşındaki araçlar için gecerli genelde offroad yapılcak ve bu amaçla alınan araçlar 10 yaşın üstünde .Hal böyle olunca işler biraz sıkıntıya giriyor çünki kanunen 10 yılı aşmış evraklar sistemde...

19. haydaa

Ynt: Land Alırken Aman Dikkat Kacak Olmasın Mert abiye katılıyorum bence aracı almadan soruşturmak önemli türkiyeye bu araçları getiren 2 firma var ve bunlar türkiye distribütörü 2 firma olmasının sebebide malum rekabet.Diger getirenler şahıs veya firma üzerinden alım satım yapan...
  20. haydaa

Merhaba öncelikle ilk konum oldugu icin yanlışım varsa affola . Hepimiz biliyoruzki piyasada kacak land lar var .Bende gecen hafta 96 model bir land dısco 1 aldım . Yaptıgım araştırmalarda araçların kacak olarak gümrükten sokuldugunu ve tüm evraklarının eksiksiz bir şekilde bandrolüne kadar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,651
Kaydolan Son Üyemiz
pradosuz

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri