Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Discovery 1 Aldım Nereler Yapabilirim.
Teşekkür ederim abicim espiri yaptım yanlış anlama =)
Tabiki hakılısın bende olsam dürüst olmak gerekirse onu tercih ederdim anlıyan biri olarak nacizane .
Yeni aracımı alır almaz geziye katılıcam .
Tekrar hayırlı ugurlu olsun abicim allah kaza bela...
Ynt: Discovery 1 Aldım Nereler Yapabilirim.
nurullah abicim hayırlı olsun aracın .
Allah kaza bela vermesin.
Senin begenmedıgın aracımı satar satmaz yeni disco 2 mi aldıgımda birlikte bi arazi yapalım abi =)
saygılar .
Bu arada oktay ustada senin yeni araç sanırım en kısa zamanda gidip...
Ynt: Acil Satılık Tertemiz 96 Model Disco 1 V8 LPG'li
arkadaşlar
fiyatda son güncelleme yapıyorum
aracı satmak istiyorum yeni alıcaıgm disconun sahıbıde sabırsızlanıyor =)
o sebepten fiyatım 15,000 tl
umarım burdn birisi alırda hakkını verir.
Ynt: Disco 1 Arıyorum
=( MALESEF İSTANBULDA AMA ARACIM TEMİZDİR EN SON BAKIMLARINI GECEN HAFTA YAPTIRDIM MASLAK OTO SANAYI OKTAY USTANIN ELLERİNDEN GECTİ .
DETAYLI BİLGİLERİ...
ARAÇIMLA İLGİLİ TÜM BİLGİLERİ VE TEKNİK DETAYLARI BURDA GÖREBİLİRSİNİZ.
SORULARINIZ OLURSA ZEVKLE CEVAPLARIM . ARAÇIMI MODEL YÜKSELTMEK İÇİN SATIYORUM YİNE DISCO ALICAM AMA 2002 MODEL =)
SAYGILARIMLA ...
Ynt: Disco 1 Arıyorum
Merhaba Ertürk bey
Ben aracımı satıyorum model yükselticem (dısco 2 almayı planlıyorum ) bnde disco 1 var teknik detay ve özelliklerini sahibinden .com a yeni koydum ilan aktifleşir aktifleşmez eger düşünürseniz gönderebilirim.
Gercekten temiz ve bakımlıdır saten...
Ynt: Land Alırken Aman Dikkat Kacak Olmasın
Aracın borusan cıkışlı olduguna emınmısınız? Bence tanıdıgınız bi polis varsa ona bi sordurun ben öyle yaptım =)
Haklısınız cenk bey bu sizin dediniz yeni model ve 2 3 yaşındaki araçlar için gecerli genelde offroad yapılcak ve bu amaçla alınan araçlar 10 yaşın üstünde .Hal böyle olunca işler biraz sıkıntıya giriyor çünki kanunen 10 yılı aşmış evraklar sistemde...
Mert abiye katılıyorum bence aracı almadan soruşturmak önemli türkiyeye bu araçları getiren 2 firma var ve bunlar türkiye distribütörü 2 firma olmasının sebebide malum rekabet.Diger getirenler şahıs veya firma üzerinden alım satım yapan...
Merhaba öncelikle ilk konum oldugu icin yanlışım varsa affola .
Hepimiz biliyoruzki piyasada kacak land lar var .Bende gecen hafta 96 model bir land dısco 1 aldım . Yaptıgım araştırmalarda araçların kacak olarak gümrükten sokuldugunu ve tüm evraklarının eksiksiz bir şekilde bandrolüne kadar...