Arama sonuçlarınız

1. Y

Outlander?

Ynt: Outlander? Şimdide yeni kasası web sitesinde tanıtılmaya başlanmış..

2. Y

Outlander?

Ynt: Outlander? Bu araç 2011 yılında artık Türkiye ye getirilmeyecekmiş. Bilginize..
  3. Y

Burdur Salda Gölü

Ynt: Burdur Salda Gölü Çok güzel bir yerdir. İmkanı olan mutlaka görmeli..

4. Y

Fotoğraflarla Isparta

Ynt: Fotoğraflarla Isparta Harika resimler emeğinize sağlık..
  5. Y

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım Kan grubum B rh + ama bir ünite değil bir şırınga bile verirken korkudan yada heyecandan kendimden geçiyorum. Ama ihtiyaç olursada bunu göze alıp gelirim. ısparta..

6. Y

jeep cherokee (liberty) tavsiye

Ynt: jeep cherokee (liberty) tavsiye İsmail Bey teşekkür ediyorum yorumlarınız için benim için çok faydalı oldu. Yakın zamanda kısmetse denemeye görmeye gideceğim. Allah izin verirsede beğenirsem alacağım. Mekke araç için olmasa inşallah birgün geliriz. Aracı alırsam burdan yorum yaparım...

7. Y

Ynt: jeep cherokee (liberty) tavsiye Sitedeki resimlerinde kapılarda gözüküyor gerçi olmasada pek sorun olmaz benim için. Ama bir iki yerde çok hoplayıp zıpladığı viraj kabiliyetinin iyi olmadığını savrulma felan yaptığını okudum. Ismqil bey yanıtlarsanız sevinirim bunu. Bir kullanıcı olarak...
  8. Y

Ynt: jeep cherokee (liberty) tavsiye Zaten arkadaşlar hangi aracı alırsam alıyım sürat yapma gibi bir düşüncem yok olsada zaten basacak yol yok olsada radar var... Modifiye yapmak istemiyorum aracı. Bagajı libertynin yeterli sanırım. Zaten bir evladım var bide eşim bize gayet yeter diyorum...
  9. Y

Ynt: jeep cherokee (liberty) tavsiye İsmail Bey size teşekkür ediyorum sizin izlenimlerinizi birkaç kez okudum. Yabancı forumlarıda inceleyeceğim ve inşallah da en kısa zamanda aracı incelemeye gideceğim. Tip olarak acayip hoşuma gidiyor bu araç, umarım yanına gelip inceledeğimde ve...

10. Y

Uzunca bir süredir suv tarzı bir araç almak için araştırıyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Buradaki deneyimli arkadaşların fikirlerini tavsiyelerini almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler... Alacağım aracı genellikle uzun yolda ve yol dışında kullanacağım fakat öğle ağır arazide değil...

11. Y

Outlander?

Ynt: Outlander? Arkadaşlar bu araçla ilgili deneyimi olan sadece bir kişimi ? Bende almak istiyorum fakat pek kullanan yok sanırım bilgi edinemiyoruz..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri