Arama sonuçlarınız

1. D

40 Günde Avrupa Turu

Ynt: 40 Günde Avrupa Turu merhaba. öncelikle bu rehber niteliğindeki yazı için çok teşekkürler. ancak blog daki gezi sıralamasını ve sayfa düzenini asla çözemiyorum. nasıl bir sıralama izlemeliyiz. aylar mı? deniyorum olmuyor. tarih sıralaması da yok.? sayfalar içinde karıştım.

2. D

Schengen vizesi ile ilgili genel bir soru

Ynt: Schengen vizesi ile ilgili genel bir soru merhaba bende bir soru sormak istiyorum. tek girişli schenhen vizesi ile giriş yapılan ülkeden çıkılma mecburiyeti var mı? örn: isviçreden schengen aldım, fransaya geçtim ve türkiyeye fransa üzerinden döndüm. ancak vizem tek girişli. sorun olur mu?
  3. D

Isvicreden selamlar.

Ynt: Isvicreden selamlar. merhaba sayın gezgor. Yardımcı olabilecekmisiniz acaba. Mesajımı okuyabildiniz mi?

4. D

Isvicreden selamlar.

Ynt: Isvicreden selamlar. gezgor bey merhaba paylaşımlar ıcın cok teşekkürler size özelden mesaj attım lütfen gelen kutusuna bakarmısınız
  5. D

Iskandinavya 2011 Gezimiz

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz Sayın akdeniz45. mükemmel paylaşımlarınız ufkumuzu acıyor teşekkürler. isviçre seyahati yapmışmıydınız ve isveç-isviçre-norveç karşılaştırmasında kimi nasıl değerlendirirsiniz. norweç i avrupanın en güzel sehri yapan şetler nelerdir.

6. D

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ söyledikleriniz dogu ama bu mükemmel coğrafya ne yazık ki yanlis milletin elinde. Hele istanbul tam olarak yanlis millette. O nedenle Türkiye de yaşamamak içi onlarca neden sayılabilir. Edit:türküm ve ist. Da yasıyorum.

7. D

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ yazım hataları için özür. Klavye otomatik kelime tanımlıyor ve anlamlar degısıyormu. Acente kısmı schengen olacak
  8. D

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Mehmet altay bey Kopenhag I'n (Danimarka) vermediği doğrumı, sizinki gibi bir gezi yapmak için araştırma yaptığımda Danimarka vizesinin imkansız olduğu bilgis verildi.kendimin 1 kere isviçreden alınmış acentenin var ama esim ve kızımın ilk seyahati olacak. Bu koşulda da...
  9. D

Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre

Ynt: Motokaravan Kiralayarak Almanya-Avusturya-İtalya-İsviçre Ebru hanım Mustafa bey.herkes gribi teşekkür ederek başlamak istiyorum.lutfen vize prosesini de anlatırmısımız.hangi ülkeden aldınız, turistik vizemi, geçiş yaptığınız ülkelerde yadda giriş çıkış ta sorun olmadı mı? Kaç günlük vize...

10. D

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ merhaba, yanıtlar için teşekkür ederim. bir şey merak ediyorum; danimarka ile isveç arası karayolu-köprü mü? yoksa deniz yoluyla feribot vs. ile mi, bağlanıyor. hatırladığım kadarıyla arada bir deniz mevcut. bu geçiş nasıl oldu? italyan konsolosluğuna gitmedim demişsiniz...

11. D

DANİMARKA-İSVEÇ

Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ Merhaba öncelikle gezinizi paylaştığınız ıcın teşekkürler. O bölgeye ilk gidişiniz mi? Dil sorununu nasıl çözdünüz, ingilizcemi? En önemlisi vize bilgileri detaylıca paylaşılmasının bu kısmını? Son olarak tavsiye edermişnz?
  12. D

Kapıdan alınn yunan ad.vizesi hakkında kritik soru

Ynt: Kapıdan alınn yunan ad.vizesi hakkında kritik soru gidilemez cünkü çok girişli vize almanız gerekir. halbuki kapıdan aldığınız vize sadece yunanistanı kapsayan tek girişli schengen dir.

13. D

araba kiralama hakkında

Ynt: araba kiralama hakkında dostum merhaba, öncelikle bu geziyi yapıp yapmadaığın konusunda bizi aydınlatırmısın. soruna gelince ben de basel e gitmiş ve euroairport havaalını bilen biri olarak hangi kapının çıkış için avantajlı olacağını kestiremedim. ama sanırım vizen nedeniyle önce isviçre...
  14. D

Birazcık İsviçre

Ynt: Birazcık İsviçre serhat bey merhaba, döndükten sonra yükleyeceğiniz fotoğrafları bulamadım bir türlü. ayrı bir başlık ya da sayfanız mı var. incelemek istiyorum. bilgi verirseniz sevinirim.
  15. D

Birazcık İsviçre

Ynt: Birazcık İsviçre Merhaba, yapmak istediğiniz geziyi ben de planlıyorum. çok şanslı olduğunuzu ve mükemmel bir güzergah belirlediğinizi söylemek isterim. daha önce isviçreye basel üzerinden giderek döndüm ama araç kiralayarak gezmedim. duygularım depreşti desem yeridir,eşimle planlıyoruz...

16. D

İngiltere

Ynt: İngiltere sevgili nisya bütün ingileter gezi fotograflarını burada yayınlamanı beklerdim. Kişisel bloglarda yapılan anlatımlar sıkıcı ve takibi zor olabiliyor. nitekim senin blog sayfandan da ne yazıkki keyif alamadım. Üstelik forumu kullanman daha fazla insanın bilgilerini paylaşmasını...
  17. D

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Tek solukkta hayretle ve imrenerek okudum. Bütün arkadaşlar zaten söylenebilecek herşeyi söylemişler. Bizi lütfen gezilerinizden mahrum bırakmayın. Çok geleneksel olsana inanın lütfen "her işte bir hayır vardır". bizler sizin bu...
  18. D

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) aslında bu krokiyi açabildim ancak ankara otoyolunu hiç kullanmadığım için nereden ayrılır yol hangi güzergah izlenir onu bilemiyorum. açıklanacak yol güzergahını lütfen tane tane anlaşılır şekilde...

19. D

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Sevgili arkadaşlar İstanbul'dan ankara yönüne doğru nerede ayrılacağız otobandan. Birisi lütfen yol konusunda yardımcı olsun. Bütün detaylar konuşuluyor ancak nasıl gideceğimizden bahseden yok. Lütfen...
  20. D

Akyaka - Gökova

Ynt: Akyaka - Gökova Selamlar, eğer dediğiniz formatta bir yer var ise lütfen bize de bildirin. aynı dert bende de var. bozbrun yarımadasını dolaşacağım ve gökova akyakayı görmek istiyorum. hiç gitmedim bilgiye ihtiyacım var

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri