Arama sonuçlarınız

1. M

İhaleden Alınan Araçların Ruhsat Sorunu?

Ynt: Ruhsat Memular bizden proje veTSE oyanı istiyor ama ilk ruhsatı ilahleye girip araçı lan firma yapmalı diyor onun adına biz yapmaya çalışıyoruz proje ve TSE onayı için mühendisler odasına baş vurduğumuzda Ankara firması İstanbulda TSE onayı alamaz diyorlar TSE de sorun olur diyorlar...

2. M

İhaleden Alınan Araçların Ruhsat Sorunu?

Araçlarımızı topladık ve muyeneden geçirdik fakat ruhsat işlemlerine başladığımızda, araçları ihale ile alan firmanın araçları bize satmadan önce, ruhsatını çıkartması gerktiği ve ruhsat çıkartılırken istenen proje ve TSE nin proje onayı gibi belgeleri ancak ihaleye katlım gösterip araçları alan...
  3. M

Land Rover Defender Topluyoruz

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz hayırlı olsunn ve kolay gelsın :):):)

4. M

Defender Yapımı Devam Ediyor

5. M

plaka tescil işlemleri hk.

Ynt: plaka tescil işlemleri hk. verdiğiniz bilgiler için teşekkur ederim arkadaşlar...

6. M

plaka tescil işlemleri hk.

Arkadaşlar merhaba çekme belgeli araçlar için nasıl bir tescil işlemi uygulanıyor bilgisi olan varsa yardım edebilirmi?

7. M

Defenderlarımızın yapım aşaması :)

Ynt: Defenderlarımızın yapım aşaması :) Aşama aşama bütün fotoları yayınlayacağım. bu araçlara otomatik vites koyama şansım varmıdır ve aksesuarlarını nereden temin edebilirm.bilgisi olana var ise yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkurler
  8. M

Ynt: Defenderlarımızın yapım aşaması :) Tesekkurler ama pek kolay gelmıyor valla :D
  9. M

Ynt: Defenderlarımızın yapım aşaması :) işlemler tüm hızıyla devam ediyor.bundan soraki aşama kumlama yapılcak bütün parçalar.

10. M

Ynt: Defenderlarımızın yapım aşaması :) dağıtmaya devam ;D

11. M

yeni aldığım defenderlerin yeniden doğuşuna baladık
  12. M

Defender 110 yardım

Ynt: Defender 110 yardım resimlerini kısmetse yarın yayınlayacagım.Yapım aşaması modifiye edilişleri ve bol çamurlu günlerin resimlerini kısmetse yayınlayacağım.

13. M

Defender 110 yardım

Ynt: Defender 110 yardım :) tesekkuler herkeze inşallah hayırlı olur.araçları güzel bir ingiliz yaparım inşallah.Şuan zaten araçlar dağıtılıyor.Sadece şase kalacak.Bundan soraki işlemlerde (parçaları,aksesurları vs.)sizlerden yardım bekliyorum.
  14. M

Defender 110 yardım

Ynt: Defender 110 yardım İlginiz için teşekkur ederım.Kalabalık bir aileyiz :) Araçları abime dayılarıma birde kendime aldım.herkez kendi keyfine göre yapıcak.Araçların özellikleri defender 110 askeriyeden çıkmadır.İhaleyle aldım.Kendi imkanlarız olduğu için aynı zamanda iş makineleri tamir...
  15. M

Defender 110 yardım

Merhabalar Aranıza yeni katıldım şimdiden herkeze iyi forumlar dilerim.5 tane defender 110 aldım.Bunlarla ilgili yedek parça,aksesuar ve teknik bilgiyi nasıl alabilirim. Yardım ederseniz teşekkur ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri