Arama sonuçlarınız

1. B

Dual Band Mobil Anten Nagoya UT108

Ynt: Dual Band Mobil Anten Nagoya UT108 halen elınızde ıse fotografını eklersenız alma nıyetım var ıyı günler

2. B

Samsun Ata Yolu Gezimiz

Ynt: Samsun Ata Yolu Gezimiz arkadaşlar gezınızı cok güzel ve begendım inşallah benım memleketım olan çoruma yakın gezılerınıze katılmak benım ıcın zevk olacak.aracım2009 suzukı grand vıtara jlk-al hayırlı günler
  3. B

Vitara'da Çekiş Düşüklüğü

Ynt: Vitara'da Çekiş Düşüklüğü aldıgım 2009 model otomatık ful benzınlı suzukı grant vıtaramı cok begenıyorum bügün tahmını 40-60 cm camurdan ögle bır cıktıkı aılen bıle şaşırdı nedenı ıse2000 yılından bu yanı 4adet suv gectı.benım tek sıkıntım aracım p ve frende basılı ıken d cektımde ayagımı...

4. B

Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları sayın arkadaşlar 10.10.2009 yılında 2009 model grant vıtara 5 kapı benzınlı aldım 4 aydır kullanıyorum ama aracı hıc begenmedım 1.yakıtı fazla yanı benzını 2.arac yerınden kalkmıyor hıc atagı yok 3.bu aracı alanlar sakın arac sollamasın ıkı kamyon...
  5. B

Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis

Ynt: Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis SAYIN LEVENT BEY: 2009 MODELGRANT VITARAJLX2000 AT FUL ALDIM SIZDEN RICAM KARTER MUHAFAZA APARESINI BULAMADIM SIZDE GÖRDÜM BANA BILGI VEREBILIRMISINIZ.basakecz19@hotmail.com 05322314181 ıyı günler

6. B

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) YENI ÜYELERDENIM İSMIM:ERDAL YAŞ:68 DÖRDÜNCU 4X4 ALDIM SUZUKI GRANT VITARA JLX-AL 200ATFUL ÇORUM VE CVRESINDE HAFIF ARAZI LERDE DOLAŞMAYI SEVERIZ HANIMLA BÜTÜN SUZUKI SEVERLERE SELAM

7. B

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) selam.2009 model grant vıtara otomatk ful aracı aldım .şu an denemekteyım ılerde bazı konularda suzukı kullananlardan yardımcı olmalarını istıyecegım.teşekkur.çorumdan selamlar
  8. B

Suzuki Grand Vitara Karter Muhafazası Nerden Bulabilirim ?

2009 MODEL GRANT VITARA BENZINLI YENI ALDIGIM ARACIN KARTER MUHAFAZA IHTIYACIM VAR NERDEN TEMINI VE NE KADAR OLDUGUNU BILEN ARKAŞLARDAN RICAM
  9. B

Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis

Ynt: Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis aracınız cok güzel güle güle kullanın 15 yıldır suv model arac kullanıyorum.bu yıl suzukı beyaz almıya karar verdım bır türlü o veya ıkıncı el bulamadım.bırde benım derrdım düz fıtesde camur veya arazıde debrıyaj ayarını tam yapılmadıgı zaman kalkışlarda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri