Arama sonuçlarınız

1. insomnia_gs

Amasra-İnkumu-GüzelceHisar Gezi programı yardım...

Öncelikle Merhaba ...haftasonu tatili için amasra ve civarına gezmeye gitmeyi planlıyorum ve konaklama olarak çadırda kalmayı dünüşünüyorum. öncede amasra gitmiş arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum en rahat çadır kampı nerdedir gezmeye nereye gidilir ve mutlaka gidilip görülmesi gereken...

2. insomnia_gs

Amasra civarı çadır kamp alanı ?

Ynt: Amasra civarı çadır kamp alanı ? cevap yazan herkese teşekkurler aracımız var nişanlımla beraber gideceğiz zaten ,formda yazılanlardan anladığım kadarıyla inkumunda kamp alanı var ve ayrıca bungalow evlerde mevcutmuş.ekonomik imkanlarımızın kısıtlı olması ve çadır kampın rahatlıgı...
  3. insomnia_gs

Ynt: Amasra civarı çadır kamp alanı ? Eyvallah hocam saolun.birazda daha amasra içinde bi yer olursa daha iyi olur bizim için artık olmassa plaja kurarız bir gecelik :))

4. insomnia_gs

Öncelikle Merhaba ... haftasonu tatili için amasra ve civarına gezmeye gitmeyi planlıyorum ve konaklama olarak çadırda kalmayı dünüşünüyorum. öncede amasra gitmiş arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum en rahat çadır kampı nerdedir gezmeye nereye gidilir ve mutlaka gidilip görülmesi gereken...
  5. insomnia_gs

Eğirdir

Ynt: Eğirdir resimler yetmemiş oranın güzelliğini anlatmaya :) hakikaten çok güzel yerlerdi.fotografların görmek bile yetti...

6. insomnia_gs

3. Anadol Festivali (2008)

Ynt: 3. Anadol Festivali (2008) lütfen biraz daha fazla resim koyamaz mısınız? Çokk keyifle baktım arabalara ....

7. insomnia_gs

Ladalar için 600*16 ok 144 lastik ve jant

Ynt: Ladalar için 600*16 ok 144 lastik ve jant proje de 2.500 lira limit var buda özel bi jant yaptırmayı zorlaştırıyor bize daha çok 2.ci el veya çok ucuz sıfır lastik vejant lazım.bunun nedeni ise herşeyi sıfırdan alıp takmak deilde işin içinde el emeğninin de olması gerektiği. Ayrıca...
  8. insomnia_gs

1993 Lada Niva

Ynt: 1993 Lada Niva kolay gelsin Hocam... aracı kaça aldınız şimdiye ne kadara harcadınız acaba?
  9. insomnia_gs

Ladalar için 600*16 ok 144 lastik ve jant

Ynt: Ladalar için 600*16 ok 144 lastik ve jant hocam merhaba.biz süleyman demirel üversitesinde otomotiv okuyoruz ve bi proje yapıyoruz elimizde 74 model bir anadol var ve sizin sattığınız gibi lada vb türde off road yada balon die tabir ediden lastik arıyoruz.projedeki amacımız dağ tırmacıya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri