Arama sonuçlarınız

1. M

Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı

Ynt: Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı Ferhat Bey merhaba, Konuya vakıf olduğunuz için teşekkürler.Malesef akü konusunda herkez herşeyi bilmiyor.Daha doğrusu sizinde teknik bilgilerinizi verdiğiniz şeyler hep standart.Ama önemli olan kullanıcı yorumları bence.Hani bir laf varya;''Çok okuyan...

2. M

Ynt: Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı Bülent Bey merhaba, Tespitleriniz için teşekkürler.Ama tabi imkanınız varsa tüm gün takip etmeniz daha sağlıklı olur. Buradan anladığım kadarıyla akü şarjları akünün cinsine, ömrüne ve kapasitesine göre farklılık gösteriyor.Beni şaşırtan şey 11.7V'a...
  3. M

Ynt: Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı Doğan bey ilginiz için teşekkürler. Aküleri ne kadar az amperle şarj ederseniz ve derin deşarja ne kadar az maruz kalırsa akü ömrü artıyor muhakkak. Benim burada amacım testinini şuan yapamadığım için akü şarj süresini ve akımını bulmak.Pratikte 100A...

4. M

Ynt: Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı Bülent bey ilginiz için gerçekten teşekkür ederim. Aküler ne verirseniz onu alır muhakkak.Yani 1 A. bile şarj eder bahsi geçen sistemi.Fakat, aşırıya kaçmamak için üst sınır nedir bunu bulmaya çalışıyorum şuan sizin deneyimlerinizle. Ben Doğan Bey' in...
  5. M

Ynt: Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı Doğan Bey merhaba, Foruma yeni üye oldum.Gerçekten çok faydalı bilgiler vermissiniz teşekkürler.Bu 105A Hankook marka aküden şayet memnun iseniz bende alıp kullanmak istiyorum sistemimde.Fakat şarjla ilgili bazı sıkıntılarım var. Siz bu aküyü ne sekilde...

6. M

Ynt: Yaşam Aküsü ile İnverter Kullanımı Bülent Bey merhaba, Öncelikle yapmış olduğunuz testleri paylaşımınız için teşekkürler. Ben aranıza yeni katılıyorum.Size sormak istediğim bir konu var müsadenizle; Bu 150A aküyü ne ile şarj ediyorsunuz?Yani araçtan mı, yoksa bir redresör yardımı ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri