Arama sonuçlarınız

1. O

subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli

Ben de bundan araca yapmak istiyorum. Nasıl yaparız bir yol yordam gösterir misin? Araç 2008 Forester (eski kasa). 5 cm get ve BFGoodrich 225/75/16 düşünüyorum. Selamlar...

2. O

subaru 2.el ''SADECE SUBARU ARAYANLARA'' başlık kalsın lütfen

Merhaba, Vasıta sayfasında yazmıştım ama madem burada bu şekilde bir sayfa ayrıca var buradan da ilgilenebilecek arkadaşların haberi olsun diye yazayım dedim: 2008 model eski kasa 2.0 atmosferik motorlu otomatik bir Forester arıyorum. Sunroof'lu olmasını özellikle istiyorum. LPG'li olması ve...
  3. O

Forester Arıyorum...

Herkese merhaba, 2008 model eski kasa 2.0 atmosferik otomatik Forester arıyorum. Sunroof'lu ve LPG'li olması ve düşük km'de olması (150K altı) tercih sebebi. İlk sahibinden kazasız olursa tadından yenmez... Malum sitede birkaç ilan var bu kriterlere uyan ama tanıdık araçları almak daha mantıklı...

4. O

subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli

Herkese merhaba, Tüm yazdıklarınızı okudum. Zaman zaman hararetlenmiş konu :) Aklınıza sağlık. 2006 yılında sıfır bir Forrester almıştım. Çok iyi bir arabaydı. Hiç araziye girmemiştim onunla... Bu aralar bir 4x4 alacağım. 2001-2003 model yılı Discovery 2,5 TD'lere bakıyordum. Ama 15 yaşında...
  5. O

Alacağı aracı arıyor...

Alacağı aracı arıyor...

6. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, Filmciyim, Türkiye'nin gitmediğim yeri kalmadı neredeyse... Hem çekimlerde kullanmak için, hem de biraz başımı belaya sokmak istediğimden bir Defender almaya karar verdim. Eskilerin tecrübelerine ihtiyacım var. Sanırım doğru yerdeyim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,668
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
ozlergokhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri