Arama sonuçlarınız

1. E

Suzuki Vitara 1.6 Jlx Hub/porya Kilidi Sorunları Ve Çözüm Arayışları

Auzuki jlx lerde Hublardan ses geliyorsa zorlamada atıyorsa söküp sağ sol yervdegistirinyapin duzelecektir. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. E

Bisiklet Taşıyıcı

En kisa surede grabcad te paylaşacağım LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. E

Bisiklet Taşıyıcı

Teşekkürler LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. E

Bisiklet Taşıyıcı

Aluminyumdan yapilsa daha iyi olurdu. Birde araca baglama işini daha pratik bir çözümle yapmak gerekiyor. Ben 4 adet civata ile yaptim zaman aliyor. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. E

Bisiklet Taşıyıcı

ilk olarak modellemesini yaptim, sonra alt parça tedarikleri. altparcalar, profil boru hirdavat toplam 100 TL, borular bukuldu profiller kesildi 20TL parçalar birbirine kaynattirildi 30TL, elektrostatik boya 40TL, arka koruma demirine baglama aparati kaynattirdim 30TL. Bütün bunlari tanidiginiz...

6. E

Bisiklet Taşıyıcı

Merhaba suzuki vitara aracımın arkasına bisiklet taşıyıcı alacaktım fakat fiyalar pahalı ve istedigim güvenirlikte tasima yapmayacağını düşünerek kendim yapmaya karar verdim. Ekli resimlerde görebilirsiniz satis fiyatının 5 de birine mal oldu. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. E

Ankarada otomatiklerin tanesi 400 tl gibi. Tamir edip satanlarda var. Manueller ise becce de sayilik vardi. Bulabilirseniz 96 öncesi japon suzuki hublarini taktirin problem yasamazsiniz. Ben 99 model suzukimde hublari soktum tekrar taktim duzeldi bende anlamadim nasil oldu. Ama bende hub sesi...
  8. E

2000-2001 model suzuki vitara1.6 jlx automatic hub (porya kilidi) larda kaçırma varsa söküp hub dişlisine bakın, aşınma dişlinin tek tarafındaysa sağ tekerdeki hubı sola soldakini sağ tekere takın, ileri yönlü sürüşlerde iş görüyor, geri geri giderken aynı problem olur tabi. LG-D855 cihazımdan...
  9. E

Merhaba yukarda bahsettiğim denemeyi yapmadım henüz, çünkü hub ı söküp tekrar taktım 2 aydır kullanıyorum hiç sıkıntı çıkarmadı. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. E

2000/2001 model 1.6 jlx vitaralarin hub/porya kilidleri : LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. E

1999 model aracimin sol ön porya kilidinden ses geliyor. Parcayi söktüm 2001 modellerden farklı, bunlarda polyamit parça var. Bu hafta sonu bazı denemeler yapacağım bulduğum çözümü paylaşacağım. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri