Arama sonuçlarınız

1. TURKUVAZ

TDI mı TD5 mi ?

Merhaba arkadaşlar, Discovery almayı düşünüyorum ama, 2.5 TDI mı yoksa TD5 mi ? İki motor arasındaki farklar nedir? Yardımlarınızı bekliyorum.Saygılarımla.

2. TURKUVAZ

CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu

Ynt: CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu Sağolasın Chala...
  3. TURKUVAZ

Ynt: CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu Arkadaşlar peki mekanik bilgimi artırmak için piyasada cj5 modifiyesi vs le ilgili dergi,kitap vs varmı.Mekanik bilgim sıfır :(

4. TURKUVAZ

Ynt: CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu Sağol Panzerci bende öyle düşünüyorum.Yardımlarınıza ve ilginize şimdiden teşekkürler.
  5. TURKUVAZ

Ynt: CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu Sağol ATİ79 , araştırmaya devam ozaman, zaten daha işin başındayım acele davranıp hatalı kararda vermeyeyim.

6. TURKUVAZ

Ynt: CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu Bu aracın yükseltilmemiş olması hoşuma gitti galiba, tabi arazide sıkıntı olabilir, bütçemde 10.000 ler civarı, teknik detayları bende sormadım,işin kötüsü mekanik bilgimde sıfır daha çömezin bile ''Ç'' sindeyim :)

7. TURKUVAZ

Ynt: CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu 10.000 civarı
  8. TURKUVAZ

Ynt: CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu Sağol panzerci link aşağıda. Daha çok şehir içi kullanıcam ama kaçamaklarda olur herhalde. http://www.sahibinden.com/sahibinden_masrafsiz_cok_temiz_arazi_canavari-78WQQaXQQ19103793WQQpXQQdisplayitem
  9. TURKUVAZ

Ynt: CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu Virüs ki ne virüs, panzehiride yok zannedersem :) Teşekkürler.

10. TURKUVAZ

Ynt: CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu Panzerci teşekkür ederim ayrıntılı bilgiler için sağolasın. Bi sitede ilan var 1977 cj5 8500 TL diyor fotografa bakarsan iyi duruyor ama( inceletmek lazım tabi) bana fiyat düşük geldi, fazla sorun cıkartmayacak bi cj5 in bedeli ne civarlardadır. (Bu arada...

11. TURKUVAZ

Ynt: CJ 5 Günlük kullanım için uygunmu Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Birde uygun bir cj5 bulduğum takdirde expertiz yaptırabileceğim usta önerebilirmisiniz. Teşekkürler.
  12. TURKUVAZ

Merhaba arkadaşlar, CJ 5 alıp işe güce dağa bayıra onunla gitmek istiyorum. Yakıt vs durumları nedir günlük kullananlar memnunmudur merak ediyorum.Teşekkürler. ( forumda okudum, hayata çile çekmeyemi geldim deyip cj 5 mi sattım kurtuldum gibi bişey okudum, acaba bakış açısı doğrumudur ? )

13. TURKUVAZ

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar ben Tevfik, CJ 5 için burdayım ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri