Arama sonuçlarınız

1. M

Ben Belçika'da yaşıyorum her sene Türkiye'ye geliyorum bütün Akdeniz ve Ege kıyısında geziyorum...

Ben Belçika'da yaşıyorum her sene Türkiye'ye geliyorum bütün Akdeniz ve Ege kıyısında geziyorum. Nerede gezmek veya tatil yapmak istiyorsanız Oralarda sizin de buluşalım veya ben gelip sizi alayım.

2. M

Merhaba, yalnız iseniz yalnızım geli beraber kamp yapalım.Benim caravan var.

Merhaba, yalnız iseniz yalnızım geli beraber kamp yapalım.Benim caravan var.
  3. M

Aralık Sonu Kampı

Demre tarafına git orda dr bir arkadaş var elektrik gibi ihtiyaçlarını giydirirken çok zengin bir paazarı da var. Denize herzaman girebilirsiniz.

4. M

Aralık Sonu Kampı

Demre tarafına git orda dr bir arkadaş var elektrik gibi ihtiyaçlarını giydirirken çok zengin bir paazarı da var. Denize herzaman girebilirsiniz.
  5. M

Türkiye'de Kamplar ve Sorunları

Ne yazık ki, güzelim ülkemizde kamp ya yok denecek kadar az, yada var olanlar bilinçsizce işletime açılmış hizmetten uzak bir tutum içerisindeler... Kamplarda, hizmet verilmemektedir. Olmazsa olmaz şartları; 1. Kamp alanlarının etrafı çevrili olup güvenlik ilk sırada yer almalı 2. Su...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri