Arama sonuçlarınız

1. O

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı ya hocam bana yardım edinde yapam şu buggy yi atölyem yetince malzemem var ne gerekiyo şöyle bi liste yapsanız bide ölçülerle basım belada ??? ???

2. O

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı evet kilosu o aralarda Güzel bir araba ;D
  3. O

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı babama sordum 55 beygirmiş onun motoru internetten bulduğum resimleri bu resimdekinden elimdeki yalnız trafikten sorunu varmış o yüzden buggymi bu arabanın motordan yapabilirim ;D

4. O

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı biraz yaşlı bi motor 1.2 Opel Kadett motoru 78 model ;D Opel Kadettten elimde 2 tane var biri steyşın diyeri düz hacı muro tipli ;D
  5. O

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı Yok motor koyacam da motor yok elimde birtane var oda 60 beygir araba motoru ;D varsa elinde motorsiklet motoru olan uygun fiyattan kapatsak ya la 30 40 beygir arası bişi ??? ::) ;D

6. O

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı Biri bana yardım etsin ;D :P Bu araclara difransiyel koymak şartmı koymassam ne olur bide en az kaçlık motor gerekir kaç hb ???

7. O

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı Peki anlıyorum peki bu aracın motor bağalntısı ve varsa geri vitesi nasıl yapıyoruz ve difransiyel ???
  8. O

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı Erkan hocam acaba bi sakıncası yoksa cizimlerinizi cizim dosyası halinde verebilirmisiniz bide bu arabalarda geri vites ve difransiyel olması sartmı ??
  9. O

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı suzeko Erkan TÜRKKAN sizin yaptığınız arac gercekten güzel olmus bende bunun gibi bişi yapmak istiyorum rica etsem bana bu konuda yardım edermisiniz ???

10. O

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı valla bende babama başlayalım sonu geliir diyorum ama illa bi cizim olsun diyor ;D ;D varsa basit bi cizim yollasan varya başlasak ben sonra işe hayal güçümü katarım ;D ;D ::)

11. O

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı İyi günler bende bir buggy yapmak istiyorum yeterince malzemem ve bir atölyem var fakat buggy nasıl yapıcam ve cizim gibi engeller var bu konuda yardımlarınızı bkliyom ;D ;D ::) Bu resimdeki gibi bişi yapmak istiyorum 8)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR