Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Buggy İmalatı
ya hocam bana yardım edinde yapam şu buggy yi atölyem yetince malzemem var ne gerekiyo şöyle bi liste yapsanız bide ölçülerle basım belada ??? ???
babama sordum 55 beygirmiş onun motoru internetten bulduğum resimleri bu resimdekinden elimdeki yalnız trafikten sorunu varmış o yüzden buggymi bu arabanın motordan yapabilirim ;D
Yok motor koyacam da motor yok elimde birtane var oda 60 beygir araba motoru ;D varsa elinde motorsiklet motoru olan uygun fiyattan kapatsak ya la 30 40 beygir arası bişi ??? ::) ;D
Erkan hocam acaba bi sakıncası yoksa cizimlerinizi cizim dosyası halinde verebilirmisiniz bide bu arabalarda geri vites ve difransiyel olması sartmı ??
suzeko
Erkan TÜRKKAN sizin yaptığınız arac gercekten güzel olmus bende bunun gibi bişi yapmak istiyorum rica etsem bana bu konuda yardım edermisiniz ???
valla bende babama başlayalım sonu geliir diyorum ama illa bi cizim olsun diyor ;D ;D varsa basit bi cizim yollasan varya başlasak ben sonra işe hayal güçümü katarım ;D ;D ::)
İyi günler bende bir buggy yapmak istiyorum yeterince malzemem ve bir atölyem var fakat buggy nasıl yapıcam ve cizim gibi engeller var bu konuda yardımlarınızı bkliyom ;D ;D ::)
Bu resimdeki gibi bişi yapmak istiyorum 8)