Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ford Ranger 4x4
Tanıdığım cerrahların en çalışkanı, en kibarı, en iyisi, Arsal Hocam'ı ben ve Hatay'daki dostları çok özledi :)
Arsal Hocam en kısa zamanda sizi tekrar Antakya Hatay'a, bu sefer temelli bekliyoruz hayırlısıyla :)
Kesinlikle Niyazi Bey haklısınız Ford'un adı yeter. Diğer şehirlerdeki Ford Servislerini bilmiyorum ama, Ford Ovalı Antakya Hatay Servisinden üç yıldır çok iyi kalitede ve uygun fiyatlara hizmet aldım. Ford'un servis ve araç memnuniyetinden dolayı bir kaç arkadaşımın Ford...
sizin özverilerinizin yanında benimki hiç birşey Sedat Bey. Menderes Hocamızın düzenlediği Arsuz çamur parkurunda en az yirmi kez araçları bir gezimizde vinçlediniz ve çamurdan çıkardınız.. Gezilerde atmış yetmiş kişi de olsak bakır semaverinizde hepimize muhteşem tadta çay...
Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım
Herkese selamlar aracımı satışa sundum, yeni bir araç almak niyetindeyim, sadece gezenbilir üyelerine özel indirim uygulanacaktır.
www.sahibinden.com İlan No: 110116323...
Herkese selamlar aracımı satışa sundum, yeni bir araç almak niyetindeyim, sadece gezenbilir üyelerine özel indirim uygulanacaktır.
www.sahibinden.com İlan No: 110116323...
Ynt: TAVSİYE AKARYAKIT FİRMASI
Ranger'ımı aldığımdan beri anlaşmalı olduğum Petrol Ofisinden pro dizel yakıt alıyorum. Fakat anlaşmalı yakıt istasyonundan uzak olduğum zamanlarda Opet'ten de zaman zaman aldığım olmuştur. Benim araçta bahsettiğinize benzer bir problem hiç olmadı.
Ynt: RANGER MOTOR OMRU NE KADAR?
Niyazi Bey'e katılıyorum. 2004 model Ranger 4x4 kullanıcısıyım. Aracın ikinci sahibiyim. Aracı üç yıldır kullanıyorum Ford Servisinin takmak istediği hiç bir parçayı veya değişikliği ertelemedim. Servise normal zamanından sürekli daha erken gittim. Araç 229.000...
Selamlar,
sorduğunuz sorunun cevabını herkesle paylaşmak istediğim için size özelden yazmıyorum, çünkü bana pahalıya patladı :D başka bir arkadaşımız benim düştüğüm duruma düşmesin :)
Şu anki üst bagajı ilk önce sanayide yaptırmıştım. Aracın çift kabin ve arka kasalı...
Herkese Selamlar,
Arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var.
Benim Rangerda ( 2004 Yılı 4x4 ) şu an 16" Cant (Cant genişliği muhtemelen 6,5") 235x85x16 Federal MT lastik var. Lastikleri takriben 7 ay önce aldım ve yaklaşık 8.000 KM kullanmışım. Lastikleri uygun bir...
Ynt: Hatay; Sezonun son karlı Amanoslarına kısa bir ON-ROAD gezisi
Hocam harika fotoğraflar için teşekkürler. Son bir haftadır yapmak isteyipte yapamadığım kaçamağı yapmışsınız. :)
Ranger bir telefon uzaklığınızda, müsaitsem 15 dakika içinde buluşma noktasında olurum. ;D
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)
Arkadaşlar hepinizin yardımına bir konuda ihtiyacım var. :)
Zor yollar belgeselini çoğumuz bilir ve büyük bir keyifle severek seyrediyoruz. Buradan tekrar Zor Yollar ekibinde emeği geçen herkese teşekkür...
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)
Herkese selamlar,
Hatay Off-Road Grubumuzun etkinliğine gelen tüm pilot ve kopilot arkadaşlara, işlerinden dolayı gelemeyen kalbi bizimle olan diğer arkadaşlarımıza, ayrıca bizleri onurlandıran ve çok...
Ynt: Hatay Off Road Grubu; İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)
Yaşar Hocam ko-pilot koltuğunuz boş ise, Mahmut Bey sizinle gelse olur mu? HRT Grubu tek araçta kalsın.
Arkadaşlar, Antakya Grubundan bir kişilik daha yer gerekebilir benim bir misafirime
Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Fırnız Kartalalanı Kazıklı Yaylaları Offroad Gezisi (13 Şubat 2011)
Arkadaşlar hepinize bu harikulade gün için teşekkür ederim. İnşaalah bu Cennet parçası için ufakta olsa bir katkımız olabilecek.
Mahmut Bey kendi web sitesinde bu geziyle ilgli çok güzel bir video...