Arama sonuçlarınız

1. D

Evimiz Yanımızda Dünya Önümüzde 2019 Avrupa

gezi özenle anlatılmış merak ettim de yeşil üzerine üç ok uçlarında 3 daire ve üzerinde de 9 daire olarak kullandığınız sembol nedir

2. D

2012 Moğolistan - Orhun Vadisi günlüğü

Ynt: 2012 Moğolistan - Orhun Vadisi Günlüğü ne güzel bir deneyim özgürlüğünüzü yaşamanız hoşuma gitti fırsatları değerlendirmişsiniz. fotoğraflar arttırabilirdiniz,
  3. D

Salda Gölü Bisiklet Gezisi

Ynt: Salda Gölü Bisiklet Gezisi güzel aktivite gölleri bisiklet ile dolaşmak istiyorum Yeşilova Salda gölünden başlayıp Akgöl ve Acıgöl terside olabilir Acı göl Dazkırı yoksa Çardaktanmı çıkış yapmamı önerirsiniz. Salda gölünü çepeçevre bisiklet ile gezebilirmiyiz

4. D

Karavan Yaşamında Eşlerimiz Haklı mı?

Ynt: Karavan Yaşamında Eşlerimiz Haklı Mı? tanımlamanız çok güzel birde ben söyleyim erkek adam olunca, yanındaki hanım melek olur. erkek adam olmazsa, yanındaki melek olmaz.
  5. D

Sinop' ta Katamaran Gemi Seferleri Başlıyor

Ynt: Sinop' Ta Katamaran Gemi Seferleri Başlıyor 13 Şubat 2014 günü belirtilen telefon numarasında daha gemi bulamadıklarını öğrendim.

6. D

Baştan Sona İsrail & Filistin ( Batı Şeria-Ramallah-Beytullahim)

Ynt: Baştan Sona İsrail & Filistin ( Batı Şeria-ramallah-beytullahim) teşekkürler

7. D

Baştan Sona İsrail & Filistin ( Batı Şeria-Ramallah-Beytullahim)

Ynt: Baştan Sona İsrail & Filistin ( Batı Şeria-ramallah-beytullahim) KUTLARIM İZLENİMLERİNİZİ GÜZEL AKTARMIŞSINIZ; MERAKIMI BAĞIŞLAYINIZ ACABA TC PLAKALI ARACIMLA DOLAŞABİLİRMİYİM. TEŞEKKÜRLER
  8. D

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km kaybolmanın zevkine varmak çok güzel
  9. D

Lübnan Gezimiz (18-23 Mayıs 2011)

Ynt: Lübnan Gezimiz (18-23 Mayıs 2011) detay olarak çok iyi hazırlanmış meraklanmadım değil kazablanka dan bahsetmemişsiniz karışıklıklar biterse sömestrede ailece gitmeyi düşünüyoruz

10. D

The Mongolia; Moğolistan (Nisan 2010)

Ynt: The Mongolia; Moğolistan (Nisan 2010) çok güzel merak ettim ben planladım planladım aracım ile oralara oradan Pekin ve dönüş yolu aracınız ile bu yolu kat ederken hangi sınır kapılarından geçtiniz örnek olarak Kazakistan Almaata oradan Kızıl ve Ulaanbatar bu giriş çıkş işi tabiki vize

11. D

Endülüs - İspanya

Ynt: Endülüs - İspanya hiç resim çekmedinizmi?
  12. D

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? LAP TOP 2000TL 500 NOVİGASYON PASPORTLAR 500TL SIRADAN SAYILABİLECEK YERLERDE KALDIM İSTİSNALAR OLABİLİR. ÜSTELİK 4 KİŞİ İDİK

13. D

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? 2010 haziran temmuz ayında 38 günlük Yunanistan 7 gün, Makedonya 3gün, Arnavutluk 1 gün, Karadağ 1 gün, Hırvatistan 2gün, Slovenya 1 gün, İtalya 7 gün, Avusturya 2 gün, Almanya 3 gün, Çek 2 gün, Macaristan 2Gün, Bosna Hersek 4...
  14. D

Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum

Ynt: Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum karar vermek, planlamak, planları gözden geçirmek, baştan hayırları koymak güzel, plan yaparken plan dışına çıkılabileceği düşünülmeli alternatif kararlar güzeldir geziye katılanların katkı payları geziye renk katar çokta endişelenmek ya kötü...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri