Arama sonuçlarınız

1. P

Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU arkadaşlar maliyet ile ilgili sorularınıza ançak genel maliyetini araç dahil burda yazabilirim nedenide alış veriş yaptığımız bir çok arkadaşımız,artı ustalarımız burdan bunları okuyorlar,herkesin pazarlığı farklıdır ve herşeyin sabit bir ücreti...

2. P

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU teşekür ederim sağolun
  3. P

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU teşekür edeyorum,sağolun

4. P

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU doğru görmüşsünüz,o benim kayınpederim,aracı onun için topladım,ben kendim defender 110 kullanıyorum,kayınpederimde yaylaya gitmek için bana bir araba bulalım dedi,kasalı olsun dedi,bende kendisine bu şekilde bir araç teslim ettim,ama şunu...
  5. P

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU tabikide arayabilirsiniz saygılar

6. P

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU selamlar, yok hayır göz yanılması oldu galiba,arkada da bir winç var ama arka tamponun altında gizli olduğundan görünmüyor saygılar

7. P

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU teşekür ediyorum,gercekten aşama aşama düşünülüp baya bir süreçte ortaya çıktı,yeri geldi olmadı dedik değiştirdik en çok da ahmet ustayı üzdük bu konuda nerdeyse bi yaptığı işi ikilettik ama ortaya sonuçta güzel bişey çıktı kararsız kaldık ok dedik...
  8. P

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU çok teşekürler sizin aracınızda çok güzel görünüyor
  9. P

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU çok sağolun gercekten ekip süper...

10. P

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU teşekür ediyorum

11. P

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU motor 14000 tl yi buldu ıvırı zıvırı ile,membrandan kastınız motor kaput içi olan sound line malzeme ise ona ne kadar membran denebilir bilmiyorum,malzemenin özelliği su tutmaması yüksek sıçaklığa dayanması,yapışma noktasında ise sadece izolabant...
  12. P

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU antalyada kepez altında,daha ayrıntılı öğrenmek isterseniz 0 532 232 67 07 arayın beni anlatırım gerek duyarsanız erol abinin telinide verebilirim saygılar

13. P

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU sağolasın ahmet abi bir kere daha ellerine sağlık teşekürler
  14. P

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU arkadaşım mutlaka tanışalım defender konusunda çok hassasım,aracınızın mundar olmasını istemem benim bu ikinci defender toplayışım bir 110 luk bi de bu 130 luk artık neyin nasıl olduğunu hangi ustanın gercek bir usta olduğunu biliyorum,her konuda...
  15. P

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU hocam şöyle kafamda bi toplayayım nereye ne kadar para verdim hepsini yazacağım,araçı tasişten çıkartıp bu duruma kadar ne harcama yaptıysam yazacağım saygılar

16. P

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU hüseyin abi merhabalar,teşekür ediyorum,her zaman yardımcı olurum abi ne demek, yakında alanya ya geleceğim görüşmek üzere
  17. P

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU arkadaşım ben komple ödeme yaptığım için inan izolasyon ne kadar tuttu bilmiyorum ama erol abiyi ilk yakaladığımda bilgisayarın başına oturup ayrıntılı bir açıklama yapabiliriz,onun çalışma saatleri ile benimki ters olduğundan karşılaşamıyoruz,ama...
  18. P

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU teşekür ediyorum,ben izolasyonu antalyada yaptırdım,sadece motor konmadan erol abi ile alanya ya gidip motor içi izolasyonu orda diger bütün izolasyonları erol abi antalya da yaptı

19. P

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU hayırlı olsun dilekleriniz için teşekür ediyorum,evet biraz şehir araçı oldu arazide gitmez zaten bu modeller,biz bu araçı yaparken asfalt yoldan yayla evimize gidip gelmek için tasarladık,arazi için 110 u kullanıyoruz,maliyet konusunda rakam vermek...
  20. P

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU 130 ps mekanik pompalı ford puma motor (sandık kırma) kullandık,motoru koyarken hasan usta en sağlıklı şeklin bu olduğunu,ama motor kaputunun kapanmadığını söyledi daha doğrusu o sırada bende ordaydım ve kaput bir noktadan değiyordu,bir sürü...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri