Arama sonuçlarınız

1. demokritos

Duster Çukur Performansı :)

Duster ile haftasonu Afyon-Sultandağına keşif turu yaptık, yollar bozulmuş olsada nispeten zorlanmadan 2000 metreye ulaştık. Araçla epey arazi deneyimi yaşamış olsamda bir kuşu dürbünle izlerken yolun çöken kısmını farketmemişim, fazlası ile aracın çukur performansını test etmiş olduk :)

2. demokritos

Dacia Duster; Tavan Bar Koruyucu Kapak Sorunu

Ynt: Dacia Duster; Tavan Bar Koruyucu Kapak Sorunu Benimki akşam park edip sabah geldiğimde yerinde yoktu, rüzgar kaybı olan bir arkadaş benden faydalanmış olmalı o zaman, ben de yapıştırdım şimdi yazdıklarınızı görünce :)
  3. demokritos

Ynt: Dacia Duster; Tavan Bar Koruyucu Kapak Sorunu Araba kaskolu ama mühim olan parçanın fiyatı diil parçayı bulmaktı, 2 hafta civarında bir süreç sonunda parça geldi ve 28 tl ödeme ile yerine takıldı. Gerçekten zor bir süreç, yine de Afyon Reanult yetkili servisi Otogül sayesinde sorunsuz geçti..

4. demokritos

Ynt: Dacia Duster; Tavan Bar Koruyucu Kapak Sorunu Aslında plastik parça bulunamaz bir şey olsa veya roll barlar hasarlansa alternatifler varmış, hep sözü edilen rüzgar sesine çare olur belki daha küçük hacim ve aerodinamik görüntü ile, fiyatı da makul :)...
  5. demokritos

Ynt: Dacia Duster; Tavan Bar Koruyucu Kapak Sorunu Genel merkeze dün mail ve telefola ulaştım, konuyu araştıracaklarını söylediler, ancak parçanın ne olduğu ve nasıl bulunacağı hakkında bir fikirleri yoktu sanırm, bugün tekrar servise yönlendirdiler, orda parçanın fotoğrafları çekildi ve...

6. demokritos

Dacia duster tavan barlarının bağlantı noktalarındaki plastik korumaların ne kadar korumasız olduğunu bu gün öğrenmiş oldum, akıllının biri sol taraf ön korumayı söküp götürmüş, kimin ne işine yarar diye kendime sormadan edemedim. Servise gidip parçayı nasıl temin ederim diye sordum, parça...

7. demokritos

Kuş Gözlemciliği için Dürbün Tavsiyesi

Ynt: Kuş Gözlemciliği için Dürbün Tavsiyesi Her iki dürbün de büyütme ve ışık değerleri olarak aynı. extreme yeni çıkan bir model ve lens kalitesi olarak daha başarılı olduğu yönünde kullanıcı yorumları var. bir kere alayım diyorsanız iyi bir dürbünle başlamak mantıklı, monarch modeller daha...
  8. demokritos

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Kış şartlarında Bir uzun yol tecrübesi de ben ekleyeyim, arabada bir mm lik boş yer kalmayacak şekilde ortalama 150 kiloluk eşya yükü ve 3 kişi ile zonguldak-ankara-konya-manavgat-alanya'ya gidildi, konya civarında aşırı sis ve 10...
  9. demokritos

Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET

Ynt: Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET Platin gri kullanıyorum ama bazalt grisi de çok hoşuma gitmişti...

10. demokritos

Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster EL KİTABI)

Ynt: Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster EL KİTABI) Teşekkürler Ümit Bey, Ellerinize sağlık...

11. demokritos

Ahşap Kano Yapımı - Chesapeak 17

Kesinlikle "El emeği, göz nuru" deyimini hakeden bir çalışma olmuş, tebrikler :)
  12. demokritos

Valla Kanyonu Geçişi 2011 Video

Ynt: Valla Kanyonu Geçişi 2011 Video Tebrikler, harika bir expedisyon olmuş...

13. demokritos

bugün duster ımı kum da denedim :)

Ynt: bugün duster ımı kum da denedim :) testin amacı kumsaldaki engebeli araziydi, onu da başarılı olarak geçti, skystar ile çıktığım kum tepesine de 3-4 denemede anca çıkmıştım, kürek vs gerekmişti 275 lastiklerle :)
  14. demokritos

Ynt: bugün duster ımı kum da denedim :) Bugün bende kumda test imkanı buldum aracı, daha önce nissan skystar ile sürekli çıktığım bir kum tepesi vardı, oraya çıkamadım dusterla, ama yarısına kadar rahat çıkıyo, son bölüm epeydir araçla çiğnenmemiş, o yüzden hemen çöküyo :) Onun haricinde...
  15. demokritos

Ynt: bugün duster ımı kum da denedim :) Malesef ben şu an zonguldakta ikamet ediyorum. Ama göksu deltasındaki kuş varlığı için yapılan çalışmalara sürekli katılıyorum, o yüzden mesafeye rağmen yılda bir kaç kez göksu deltasına geliyorum. Aralık sonu gibi tekrar orada olabilirim ama önce...

16. demokritos

Ynt: bugün duster ımı kum da denedim :) Gezdiğin kumlu göksu deltası-Akgöl ile deniz arasındaki kesimler mi, yoksa başka bir alan mı? Çünkü ben de aynı alanda bir kaç kez kuma girmiştim, hele yağışlı dönemde yarı kum yarı çamur alanlar oldukça yorucu :)
  17. demokritos

Çöl ötleğeni 41 yıl sonra 2. kez görüldü !

Ynt: Çöl ötleğeni 41 yıl sonra 2. kez görüldü ! bugünlerde istanbul sahilleri nadir türlere ev sahipliği yapıyor, umarım sizde güzel türler görürsünüz. iyi bir kış olacağı izlenimi var, flaş türler görülebilir her an.:) Selamlar...
  18. demokritos

Ynt: Çöl ötleğeni 41 yıl sonra 2. kez görüldü ! Barış Bey haklısınız, küçük alamecek samsun kaydını da birebir yaşamıştım, onu da ilk gördüğümde ne işi var burada demiştim ama küçük alameceğin malatya, sivas gibi samsuna yakın alanlardan kaydı var, çöl ötleğeni hazar denizinin doğusundaki...

19. demokritos

Ynt: Çöl ötleğeni 41 yıl sonra 2. kez görüldü ! İlker çok teşekkürler, bu aralar istanbul revaçta, çöl ötleğeninden sonraki hafta bir de bakondan mezgeldek görünce benim bütün bal stokları bitti, kurudum kaldım :)
  20. demokritos

Ynt: Çöl ötleğeni 41 yıl sonra 2. kez görüldü ! Çok teşekkürler, illa nadir türleri kovalamak gerekmiyor ama, çevrenizdeki kuşları gözlemleyip görüntüleyebilirsiniz her zaman :) Selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri