Arama sonuçlarınız

1. 4

2008 daihatsu terios mu?2001 suzuki vitara mı?

Ynt: 2008 daihatsu terios mu?2001 suzuki vitara mı? iyi akşamlar. iki yıl 1,3 lt M/T AC 2003 terios kullanıcısı olarak bir şeyler karalamak istiyorum. her kişinin sürüş, kulanım farkı ister istemez yakıt tüketimine etki eder. birde araçların kendine göre kullanım farklılıkları oldugu...

2. 4

2008 daihatsu terios mu?2001 suzuki vitara mı?

Ynt: 2008 daihatsu terios mu?2001 suzuki vitara mı? Herkesin arabası kendine güzel gelir. bir 2003 Terios kullanıcısı olarak iki yıldır gayet memnunum. doga düşkünleri balık ve av tutkunlarının severek kulanabilecegi bir araç. arızası kolay kolay olmaz tam gariban dostu. yakıtı digerlerine...
  3. 4

Terios'um İçin Usta Tavsiye Edermisiniz?

Ynt: Terios'um İçin Usta Tavsiye Edermisiniz? Arkadaşlar servis adı vermeyecegim geçenlerde teriosu 100000km bakımına götürdüm. o güne kadar severek kullandıgım arabamdan bu servis yüzünden nefret eder oldum. iki kayış degişti, motor yagı, yag filitresi 220tl. bu nasıl bakım arabanın diger...

4. 4

Terios'cular Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? 6.2003 SX AT AC İSTANBUL.
  5. 4

Goodyear At/SA mı? Yoksa A/T 694 - Bridgestone?

Ynt: Goodyear At/SA mı? Yoksa A/T 694 - Bridgestone? Bridgestone 684 H/T Asfalt için ideal zaten başkada bulamazsın. 694 arazi için ideal. 684 kullanıyorum asfaltta çok sessiz arazide ise yetersiz.

6. 4

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Tayfun abi bana teriosu sattırıp feroza aldıracaksın. saygılar abi. araştırıcı teriosçu. ;D

7. 4

2004 model Terios 1.nesil acil güncel bilgi verebilecek arkadaşlar var mı?

Ynt: 2004 model Terios 1.nesil acil güncel bilgi verebilecek arkadaşlar var mı? Arkadaş ısrarlı sorularına samimi bir terios kullanıcısı olarak cevap vermeye çalışayım. 2003 terios sahibiyim arabanın km 96 binde ben aldıgımda 93km deydi 4 aylık bir kullanma tejrübem oldu. ilk başlarda biraz...
  8. 4

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Tayfun abi sizin ne kadar bir feroza tutkunu oldugunuzu o gün gördüm. samimi çagrınızı ilerleyen zamanlarda degerlendirecegim. saglıcakla kalınız. sevgiler.
  9. 4

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Tayfun abi merhabalar özay otoda karşılaşmıştık terios arıyordum nasılsınız. dişleri bozuk arkadaş ;D. kemal ustadan bilgi alırken sizin arabanız tamir görüyordu. sevgiler abi.

10. 4

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu 4x4 Tutkunları herkeslere merhabalar. bir terios sahibi olarak forumu severek takip ediyordum daimi müşteri olmak bu güne nasipmiş herkeslere saygılar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri